Novitet recenzija; Kreativnost je u modi. Lady Gaga vs Army of Lovers

Novitet recenzija; Kreativnost je u modi. Lady Gaga vs Army of Lovers

Lady Gaga trenutna kraljica pop muzike u svetu, ima novi spot i singl pod nazivom “911.”

Mislili smo da je dotakla sam vrh muzičkog neba i da se istrosila oko kreativnog rada, a ona nas iznenadila u ovoj “epidemijskoj eri” kada umetnici sede kod kuće. Sjajan nastup na dodeli MTV nagrada, rasprodat album i ludilo od novog spota. Red performansa, malo modne bravure i na kraju spota Gagina gluma za Oscara. Ocena 10.

Eh, da su samo počeli da stvaraju deceniju kasnije, Army of Lovers bi danas bio broj jedan i možda ne bi Lady Gaga imala modno- muzičku inspiraciju za novi video da nije kao klinka slušala “Crucified.”

Početkom devedesetih, ovaj muzički trio je i onim najliberalnijima ličio na neki futuristički projekat, a pesme su se stidljivo slušale, ali im talenat niko nije osporio. Da ne preterujemo, slušajte, gledajte, upoređujte i naravno – Uživajte!

Vivstars.com Foto: Youtube, screenshot

3 Comments

  1. MellanY

    Army su gostovali pre par godina..kakav flash!Nista dobro ne moze biti kreirano bez temelja proslosti

  2. Milica Matejic

    Gagu gotivim jos od Just Dance a njen pocetak je cista umetnost od spotova Judas, Alejandro i kasnije G.U.Y Za razliku od mnogih ima glas. Ne dopada mi se poigravanje sa Abramovicevom.

  3. Bonzita

    Gde ste se setili Army of Lovers 😍 pa imala sam deset god kada sam ne trepcuci gledala spot a baba pritrcala i ugasila tv 😆

Comments are closed