Novitet Recenzija – Anastasija i Senidah

Iz ugla ” običnog posmatrača!”

I danas komentarišemo novitet i jedan relativno novi spot i singl, koji je u ostao u senci ” izolacije. “

Anastasija je objavila spot za pesmu “Promašena.” Ovo je, po našem mišljenju jedna nerazumljiva balada, sa vrlo dobrim spotom. Možda smo nagluvi ili nam ide bolje sa jasnijim izgovorima reči, ali ništa razumeli nismo, slušajući ovaj singl, osim naratorskog uvoda i naslovne reči “Promašena.” Ako ste vi ukapirali reči, molimo komentar? Anastasiji želimo mnogo nastupa kada sve ovo prođe, da bismo je svrstali u muzičke zvezde. Do tada, za Cecinu simpatičnu ćerku – Ocena 3.

Zašto je ova pesma zapostavljena u medijima? Senidice, zaboravili smo falširanje na onoj wannabe manifestaciji što podseća na VMA, slušajući “Samo Uživaj.” Ovo ne da je bolje od svih instant noviteta, nego je i spot jednostavan i nema patetike, niti seljacizma kao kod tvojih “ortaka” sa bradama. Ocena 4.

Foto YouTube, Screenshot

6 Comments

 1. Gorana

  Anastasija je uspela da sa malim mogucnostima (izolacija, korona, sl) napravi jako lep spot. Pesma je simpa, refren odlican ali i dalje ne razumem da neko, sa takvim glasom, ne peva pesme u kojima moze i da ga pokaze.
  Komentari tipa “da nije Cecina cerka”, mozemo staviti u kos sa “da nije deda, bio bi baba”. Ne peva samo Cecina cerka. Peva i sin jedne, takodje, velike pevacice, pa opet sponzorise svoje YT snimke, a nikada u trendingu, nema hit, a opet je uspeo da peva soundtrack za jednu popularnu seriju, zajedno sa bas velikim muzickim imenima. Svetog Petra da je cerka, losa pesma 70 miliona ne moze da ima.

  • MellanY

   Molim Vas, shvatite da pregledi ne znace nista kao ni imstagram popularnost. Hocete mi reci da jedna “necija cerka” ima vise pregleda od pojedinih pesama Madone, Metalike pa i ttrnutno popularmih imena? Nesto je trulo u drzabi Serpskoj

 2. Milica Mitic

  Senida je harizmaticna, glas nula, spot nije los. Ocena 3. Anastasija nije za scenu, zao mi je. Njena majka je sjajna pevacica, dok cerka nije. Ocena 1

 3. Daca Kg

  Fantasticna recenzija. Da ih malo vise objavljujete ja to volim da citam i komentarisem. Obratila sam paznju na mindjusu koja je slicna fatiminom oku, ili je ovo illu..ti znak? Pesma je za mene instant koji ce se zaboraviti za par meseci.

 4. Mirka

  Tasa da nije Cecina kcerka nista ne bi bilo, pjesma onako , nista ne razumijem, spot odlican , podsjetila me na hipi iz 80 tih , ne razumijem samo sto ona u svim pjesmama mumlja zasto ne pusti glas.
  Sta mi je privuklo pažnju su njene nausnice ( fatimnio oko, turci vjeruju da ih stiti to oko 😀) .
  Senidah i nju nista ne razumijem , ali mi je lijepa i ugodna za gledat 💓

  • Bosnain

   Mirka ljubavi, hipi pokret je bio s kraja 60tih pocetak 70 tih, ja sam bila Hipi.

Comments are closed