Novitet Recenzija – Anastasija i Senidah

You may also like...

6 Responses

 1. Gorana says:

  Anastasija je uspela da sa malim mogucnostima (izolacija, korona, sl) napravi jako lep spot. Pesma je simpa, refren odlican ali i dalje ne razumem da neko, sa takvim glasom, ne peva pesme u kojima moze i da ga pokaze.
  Komentari tipa “da nije Cecina cerka”, mozemo staviti u kos sa “da nije deda, bio bi baba”. Ne peva samo Cecina cerka. Peva i sin jedne, takodje, velike pevacice, pa opet sponzorise svoje YT snimke, a nikada u trendingu, nema hit, a opet je uspeo da peva soundtrack za jednu popularnu seriju, zajedno sa bas velikim muzickim imenima. Svetog Petra da je cerka, losa pesma 70 miliona ne moze da ima.

  • MellanY says:

   Molim Vas, shvatite da pregledi ne znace nista kao ni imstagram popularnost. Hocete mi reci da jedna “necija cerka” ima vise pregleda od pojedinih pesama Madone, Metalike pa i ttrnutno popularmih imena? Nesto je trulo u drzabi Serpskoj

 2. Milica Mitic says:

  Senida je harizmaticna, glas nula, spot nije los. Ocena 3. Anastasija nije za scenu, zao mi je. Njena majka je sjajna pevacica, dok cerka nije. Ocena 1

 3. Daca Kg says:

  Fantasticna recenzija. Da ih malo vise objavljujete ja to volim da citam i komentarisem. Obratila sam paznju na mindjusu koja je slicna fatiminom oku, ili je ovo illu..ti znak? Pesma je za mene instant koji ce se zaboraviti za par meseci.

 4. Mirka says:

  Tasa da nije Cecina kcerka nista ne bi bilo, pjesma onako , nista ne razumijem, spot odlican , podsjetila me na hipi iz 80 tih , ne razumijem samo sto ona u svim pjesmama mumlja zasto ne pusti glas.
  Sta mi je privuklo pažnju su njene nausnice ( fatimnio oko, turci vjeruju da ih stiti to oko 😀) .
  Senidah i nju nista ne razumijem , ali mi je lijepa i ugodna za gledat 💓

  • Bosnain says:

   Mirka ljubavi, hipi pokret je bio s kraja 60tih pocetak 70 tih, ja sam bila Hipi.