“Nestašne Godine” vratite se…

 • serija Nestasne Godine vivstars
  Printscreen, YouTube

You may also like...

4 Responses

 1. Doktorka Fatale says:

  Meni je žao što se ovakve serije više ne snimaju. Dosadile su mi uvrnute,štancovane serije sa netflixa. Nisu loše za ubijanje vremena i to je to,zaboraviš ih sutra,ništa ne zavređuje epitet “kultno”. A o ovim starijim serijama se i danas priča.

 2. M says:

  Australijska replika na americki BH90210. Obe serije su super, svaka na svoj nacin. Samo nama nekako pribliznije Nestasne, skromna produkcija realnije je prikazivala zivot, bez puno sminke i ostalog ulepšavanja, za razliku od BH90210, koji je izgledao tipicno holivudski, svi srecni, svi lepi, zive zdravo, kad ne dzogiraju voze kabriolete. A nama je mnogo znacilau ono nase turobno vreme, u onom nasem sivilu ta iluzija, taj daleki privid srece koji nam je isporucivala prekookeanska fabrika snova. U tome je njen znacaj, u toj magiji, da znaju svi oni kad krenu da pljuju Holivud, zasto ne bi trebalo.

 3. Mellany says:

  Ovo mora biti moj “roman” 5 sam razred,pubertet prsti a moj cale kaze “Sine ima neka dobra aussie serija na 3K,gledao sam prve 3 da ti prepricam” 🤣,moj uvek kul padre. Nik i Dzodi,Drez i Anita,Mej,Stejsi – nasa ,i Bolton my luvv,Rivers. Serija gde je svaki dijalog umetnost odrastanja. Zauvek!

 4. Sonja says:

  Jao, dobra stara vremena. Obožavala sam da je gledam.