Nastupi Šabana Šaulića bili zakazani mesecima unapred. Udovica Goca uzimala 50 posto

You may also like...

3 Responses

 1. Mimka says:

  Zasto neki mediji od ovog coveka prave kult licnosti? Jurili za parama i on i zena. I sta ja sad treba da kukam i pravim dan zalosti sto me znam da li cu imati sutra za mleko?
  Drugo, kralj narodne muzike je Miroslav Ilic. Hvala

  • Sanja says:

   Zato sto jeste bio kultna ličnost! Vrlo jednostavno i lako razumljivo. Svako ko ima vanserijski talenat, i pritom i vredno radi, moze biti jako jako bogat. A svako ko makar vredno radi, bez nekog posebnog talenta, a naravno podrazumevajući da je zdrav, moze imati bar za mleko, bez razmisjanja od danas do sutra… Pišu se članci i o tome, ovaj gore tekst je jedna druga tema… A na volju svakom coveku/zeni koliko od svija 24h ce da posveti zaradjivanju para a koliko mecem drugom
   Tajodje, stvar je ukusa, oba vokala su bila lepa, licno mislim Šaulićev raskosnjiji i trajniji, pa prema tome ipak više kraljevski. Hvala.

  • Grozdana says:

   Budi malo vise ambiciozna ako ti fali mleko pa ces i zaraditi. Ovo nije upuceno konkretno za Sabana i tvoj komemtar o njemu vec je rec o tome da je njihova stvar sta su radili sa novcem a ti ako si sposobna snadji se i neces razmisljati da li ces sutra imati. Vidis oni su ipak razmisljali da obezbede svo troje dece i unucice.