Modni utisak? Zvezda,dve pevačice i trendseterka

You may also like...

7 Responses

 1. Živkica Miletić says:

  Nijedna, osim blogericAhh. Oblacim se kao ona, i svi mladi bi trebali da slede taj modni put.

  • ZvezdanaStarletic says:

   Prvo, nisu svi mladi, pa se verovatno i ne moze svima ovde dopasti taj stil. Ja sam recimo mnogi blize Ceci po godinama i vise mi se dopada ovo sto ona nosi, ja ne mogu na posao u ovome sto je na Zorani i ne znam gde bih mogla, osim u nabavku (cak i kad bi mi palo na pamet da obujem krznene papuce).
   Drugo, pod uslovom da si ozbiljna, cenim da ima stvarno mladih kojima se ovo dopada (na osnovu pluseva koje si dobila) i ok. Meni je i dalje cudno, ali to je verovatno odgovor na moje pitanje da li je ovo moderno.
   Samo me je strah da ce se ulicama uskoro setati devojcice sa kineskim jambolijama na nogama (ko ne zna sta je jambolija stvarno je mlad) jer malo je onih koje mogu ovo Gucci (po meni pod.ebavanje) da priuste.

 2. Inna says:

  Ja bih rekla, Sima Strahota! Eto samo to ..

 3. mck says:

  poslednje dve, a pogotovo poslednja, sta god da obuce izgleda jeftino. Da li je do face ili cega vec, ne znam..

 4. ZvezdanaStarletic says:

  Ceca- sigurica-zena posla u sud i obukla se pristojno i elegantno. Po meni joj lepse stoji kosa do ramena, ali ok, verovatno zbog posla menja frizuru.
  Milica je htela da izgleda kao da se obukla nonsalanto, ali to moze da se postigne jedino ako imas stila i stvarno se obuces na brzinu. Ovako se vidi utroseno vreme za kombinovanje – i nista vise.
  Ova Marina-zbog ovakvih kombinacija je animal print i toliko ozloglasen- zeno izgledas jeftino.
  A Zoranah- ah-ha-ha… jel’ ovo moderno? Krznene papuce, farmerke, uvucen duks, sesir i naocari? I skup auto? Sve u kompletu sa shoping bag?

 5. Zvrk says:

  Ceca da vrati crnu kosu i da je podigne u rep najbolje joj tako stoji jer ima lepo celo. Sta se desava sa ovom Marinom nikako da se pronadje, Milica Pavlovic sa ovom isfotosopiranom facom kao da je Emina Jahovic

 6. KLEO says:

  Marina kao Zorica Brunclik od pre 35 godina ,demode
  Zorana mi je super obucena.