Mitrović -“Moj sin nije kriv, osuđen je zato što je moj sin…”

You may also like...

4 Responses

 1. Redhair says:

  Samo se pitam da li on zaista ovo misli ili kao i vodja misli da ce zato sto je osoba sa kintom, ubediti naciju da je u pravu?
  Ne treba biti deb.l da znas da bi devojka prezivela pri normalnoj brzini voznje.
  Flekavi je besan jer jadan on sto mora da nosi nanogicu kod kuce, razmazeni ce celog leta morati da bude u zemlji, a ne da trosi basnoslovne sume na egzoticnim destinacijama. ?

 2. ZvezdanaStarletic says:

  Mitrovicu, Vas sin mozda nije prosao na crveno, ja licno verujem da nije. Ali da jeste, ne bi dobio nanogicu za u.ist.o. Vas sin je vozio prebrzo i tako izazvao nesrecu sa smrtnim ishodom. Da je bio sporiji, mozda bi uspeo da zakoci, mozda bi devojka bila samo povredjena…mozda ni to.
  Sledece, Vas sin nije stao da pruzi pomoc, nego ste ga Vi, po Vasim recima, odvezli u policiju.
  E Vas sin je za to osudjen, da li je kazna blaga (ostra nije sigurno), to je diskutabilno.
  Ja verujem da bi svako stao uz svoje dete, cak i u gorim situacijama kada ima namere, jbg dete je dete, Vas sin verujem nije nju jurio po putu da je u.ije, ALI u.io ju je.
  Zato, Vi bolje cutite. Nije narod bas takvo stado da sad i poveruje da su ga osudili zbog Vas.

 3. ja says:

  sram te bilo, a ko je kriv za Ivu?! Ima Onaj gore pravedni sudija-slava mu i milost!!!!

 4. Kanada says:

  Da li je ovaj covjek normalan ? Koje su njemu moralne vrijednosti? Cini mi se da od necega ne zna razliku izmjedju pogresnog i ispravnog.
  Ne mozemo da zanemarimo cinjenicu da je jedno dijete izgubilo zivot, ali sve da je nije on udario auto, otici i ostaviti nekoga kome je potrebna pomoc ili pozvati ambulantu on je kriv, jer nema ono ljudsko u sebi.
  Ova izjava me tako razljutila.
  Da li je realno da u.ijes i kaze da nisi kriv?
  Pa svagdje drugo u svijetu tvoj sin bi robijao tamo gdje i treba da robija pa sve da si predsednik neke zemlje a ne glavi trovac ljudskog uma.
  Boze baci kamen i budi precizan.