Gossip Story “Plastika Fantastika”

You may also like...

19 Responses

 1. Dosadna says:

  Sad je ona kao bitna i uspesna, ne daj Boze nikom takav uspeh.Prvo promeniti licni opis je totalno dno, a onda raditi to sta radi.Licno znam dovoljno gadosti koje su joj radjene po Bgu kad je dosla tek, sad ona ispade narodni heroj sto prodaje jedino sta ima..rva je uvek .rva i gotovo, ma kako da se upakuje.

 2. Candy says:

  Plastična 1 je živi đavo. Operisana od emocija i empatije. Doslovno drvena lutka-i spolja i iznutra.

 3. Keikei says:

  Je l’ se meni čini ili je bio najavljen BM specijal za danas? ?

  • Keikei says:

   Eh, sad jos da mi objasnite ove dislajkove ?
   Ubedjen sam da su Dorcolka ili Gossip najavile specijal BM za ponedeljak… Sad to nigde ne pise ? U medjuvremenu obrisano.

 4. Tanja says:

  Odlican tekst. U ovoj prici najgori su mi muski likovi, nisam znala to za loptasa pa sam guglala. Ja sam kontala to je skladan brak, karakteran covek, recit. Kad ono, prepiska izmedju njih na nivou primata. Sta je “cesljanje”?
  Gossip, bilo bi super da nastavite ovaj feljton, npr o samoprozvanoj bff Plastike 1

 5. Inna says:

  U njenom slucaju kao i njenih sledbenica i lakomislenih devojaka, to je put koji ne vodi u glamour i sjaj nego direktno u freak show! S tim da se taj performans ne zavrsava aplauzom kao u cirkusu nego mnogo gore….
  Popularizacija takvih likova i njihova promocija i prikazivanje istog kao uspeh i moc, trebalo bi da bude kao sto je i u tekstu opisano dno dna.

 6. Ella says:

  Tko je makedonac? Ko je njabolja bivsa drugarica od Plasticne br1 ?

 7. Doktorka Fatale says:

  Meni je ona na neki način i simpatična.Valjda mi je žao zbog takvog detinjstva.Ja ne podržavam takav životni put,ali bar je najskuplja među svima.Zanima me ova priča oko veridbe u zemlji vodke? O čemu se radi?

  • Inna says:

   Ako je najbolja u tom svom nazovi poslu i najskuplja, da li je to kvalifikuje za radnicu godine? I da li ima smisla uopste govoriti o bilo kakvom uspehu u tom smislu???? Uspeh za nju ce biti ako ikada pobegne iz te kaljuge u koju se uvalila. A njena hrabrost i doprinos drustvu bi bili da javno isprica koje strahote je prosla i da nikakav novac niti bilo sta ne mogu da kupe miran san. I da mlade devojke nikada ne krenu tim putem ma sta ih u zivotu snaslo!

  • Tamara Tasha says:

   Nije ona jedina koja je imala takvo odrastanje, tako da bi onda svako ko je imao lose djetinjstvo trebalo da se bavim tim zanatom i da mu to bude opravdanje.

 8. Redhair says:

  Plasticna 1 ima jos mnoogo pikanterija koje su izostavljene kao nozevanje u toaletu, cuh i da je …, skrenula sa puta dok je vozila i ova suvozac ..Mislim da je prica o veridbi laz jer je nema u medijima.Bas se tad i deaktivirala.
  Nije ni najnoviji telefon uzela a kamo li kartije od 150 soma evra.Ako nesto, manipulacija joj je oduvek isla.

 9. Smilja says:

  Auuu, sta nam naprica, kao na kraju nesto ne previse bitno, kad ono, da je spikerka bivseg uhvatila na gomili za plasticnom 1? Ohoho, pa dobroo… Mada, zar one mogu u isti “koš” pošto su nebo i zemlja, ako mislim na pravu osobu. Vodi neki …za koji sam vidjela samo reklamu, ali vidim da su i svingerasi. Ali neka me neko ispravi ako lupetam. A dobro,ona bar nikad nije prosipala neki moral, pa ono, ako nista, bar je pokazala da lojalnost i dosljednost znace i u takvoj feli zanata, a cini mi se da nije paglu, pa je vjerovatno to i izdize iznad ostalih mozda i bolje izgledajucih. A ta druga, Tambura ili kako vec, ona je ljanka najstrašnija i namazana seoskom namazanoscu, tako da nju ne volim ni vidjeti ni cuti pogotovo

 10. Kuzmankovicka says:

  Zauzeti loptac je ex loptac, u braku sa spikerkom iz cizme..

 11. Hele-Bg says:

  Sikajina lifestory ? Odlicno bez crnohronaskih detalja. Kakva da je nijedna joj nije do kolena a i daleko im lepa kuca ?