Gossip Story “Nisam DEVOJKA tvoga muža”

Pošto se bavim retro temama, i zanimljivim dogodovštinama selebritija iz zlatnog doba bakšiša, kada su devedesetih i početkom dvehiljaditih vedrili i oblačili… Danas pišemo o aktuelnim događajima oko kafanskog stola, a neki su se dogodili i ispod njega.

Cokula nije ni sanjala da će njena pesma postati veliki hit, toliki da se peva i na mestima koja ne preferiraju taj muzički pravac. Osim pet minuta slave, koje Cokula ne koristi na pravi način, dobila je i muškarca, koji joj je uteha… Samo, taj lik ne može biti dugoročnije rešenje, jer i on je prevario zakonitu, a takvi muškarci ponove “delo” i sa drugom, trećom i svakom narednom. Cokulu neću kritikovati, jer srce se nekada svađa sa zdravim razumom kada neko doživi ljubavni stres. Nije svejedno da veruješ partneru, obožavaš ga i zakuneš se na vernost, a on te u ovim modernim vremenima prevari preko društvenih mreža. Bolje i tako, ako je za utehu, nego da je varao sa muškarcem…

U celoj ovoj “kafanskoj sagi” najzanimljivija je treća osoba, Vetrovka koja ovlaži, čim sazna da je neko zauzet a bavi se poslom muziciranja. Kao osamdesetih, kada su songerice padale na zlatne narukvice , koje su furali harmonikaši. Vetrovka je izgubila šansu da postane cenjeno ime, onog trenutka kada je počela afera sa Dzins songerom, oženjenim u to vreme, zatim sa Ujom, i mnogim politikantima koji joj nisu ni pomogli oko karijere, zbog poganog jezika. Umiljata faca ali lajava maca…

Priča se da Uja ima ogromno crevo, pa su ga mnoge osetile i vraćale se, po još jednom za kraj, a najneumornija je Maraja od Nais koja je Uju zvala u pola noći da je zadovolji. Možda o njemu drugom prilikom, ali Vetrovka je htela nekog da joj pomogne oko posrnule karijere i tako je rešila da smuva Cokulinog muškarca… Ništa u ovoj priči nije zanimljivo sa ovim likovima, da ne postoji i intrigantna osoba, a ona je “igračica za isti tim” koju ću nazvati Gitaristkinja, koja tek što je završila jednu šemu, i razvela ex ribu, sada je sa Vetrovkom koja i nije “u fazonu” ali, daj šta daš zarad posla. Nikada ne kradite od drugih, niti radite ono što je vama neko uradio. Ali, ko to može dokazati našim “kafanskim akterima.” Nisu svi, odnosno nisu sve iste, jer jedna je Srebra! 

Don Spale je esteta kada su žene u pitanju, i šta god o njemu drugi pričali… Što bi BM napisala, on nije lik koji nekoga nosi, daleko bilo na duši, a i ima finu porodicu kojom se može samo ponositi. Suki je najbolja domaćica na sceni, i ne želi da angažuje spremačicu jer je vredna kao pčela. Malo je falilo da se Don Spale oženi Šakirkom, koja je i kod gatare išla da joj pomogne, da prvi čovek “scene” bude samo njen. Ali, ukapirao je Spale šta ova sprema, i minut do ponoći je odustao od zajedničkog života sa kosatom songericom. Ima čovek traumu iz prošlosti, i to od Srebre koju je jedva preboleo.

Srebra je vaša i naša omiljena akterka, ali je bila fatalna za Don Spaleta, kada on nije imao ni žutog dinara u dzepu. Ali, postoje i one fatalne i obične ljubavi. Ova je bila najfatalnija i svađali su se na svakom koraku, ali bez krevetanja nisu mogli da zamisle dan. On je cenio što je ona kao i danas lafčina i nije sponza, a ona je volela da vodi svoju politiku dominacije u vezi. Pričaju neke ptičice iz devedesetih, da kada je Srebra osetila da će joj on dati korpu, smućkala je “čaj od šipka” zbog koga je Spalence imao redovne nezgode, i žalio se na jake srčane bolove.

Pisala sam vam da je Srebrica danas srećno zacopana u mlađanog lika sa kojim je imala sličan peh, ali joj se vratio… Spale je samo u jednoj songerici video nekadašnju fatalnu avanturu, a to je Kengurka koja je otišla baš, kada je mogla da mu upropasti brak. Ali, srećom nije. Navijam za Suki, predivnu ženu i domaćicu, a Kengurka … Hmm, bolje joj je da sačuva brak i vraća karijeru, koja polako prolazi njenom krivicom, nego što se viđa sa vlasnikom najveće gastarbajting diskoteke… Izgleda da su tačne priče da je na nagovor hasbenda uplovila u ovu avanturu… Sve za budzet jbg.

Do naredne priče i nove G.Story samo na Vivstarsu, svakog drugog ponedeljka u 19h.

Zabranjeno preuzimanje bilo koje Kolumne. Svi likovi i događaji su fikcija koji služe da mladima ukažu šta nikako i nikada ne smeju postati. copyright Vivstars.com

17 Comments

 1. Mirka

  nikada to ne bih rekla niti pomislila, pa don spale je cesto spominje a sada sve jasnoo hval ti

 2. ZvezdanaStarletic

  Pa gde si Gossipice sto godina? Vidi, u tom periodu malko starijem, bilo je interesantnih slucajeva kako druga postane prva. Jugoslovenka, Julka.. a bogami i Hvaljenka.

 3. Spomenka

  Ko je Jeans songer, i Uja? Ostalo je jasno kao dan

  • kiwi

   Dzins songer je ja mislim iz stale, takmicio se sa vetrovkom u istom taletn showu, a dzins nadimak po gradu iz koga dolazi poznatom po proizvodnji jeans pants. bili su u semi dok su bili u reality a on je tada bio ozenjen.

  • mirka

   nebitan lik, onaj sto je javno u stali prevario zenu , a ona tradicionalno odgojena , sjedi ,suti trpi, gledaj dicu, i.ostatak familie .Uja bratanac od hvaljenke.

 4. Cg snajka

  kakva televisa presenta u “kafanskom svetu”
  Ko je gitaristkinja?

 5. Bisha

  Kako Kengurki prolazi karijera kad redja hit za hitom a sad izbacuje i ..

  • Mirka

   ama ko je kengurka?

   • Bella

    Ti covek si bez obraza preslatko bezobrazan

 6. Sara

  Cokula je Hamerka

 7. kkkl

  mozete li da pomognete ko je Cokula a ko Vetrovka?

  • Rinama

   cokula je … cije prezime je alatka bez koje ne mozete zakovati ekser a vetrovka joj sad ljubavise sa bivsim muzem pa se prepucavaju po drustvenim mrezama.

   • Beograd

    E,ovo je bilo jasno … hvala?

  • Ena90

   Moze li iko ds pomognr ko je Srebra?

   • Mirka

    zagusljivo a nigdje dima.

  • mirka

   cokula je trenutno aktuelna , razvod novi decko koji nije decko, muz koji os nije oficielno ex je u semi sa vetrovkom

 8. Linda

  Mislila sam da ste ukinuli Gossip story. Top kao i uvek .
  Da pomognem. Cokula song ili kako je na bm zovete riba …ara … Vetrovka , songerica iz filma JV. Uja je ako se ne varam Hvaljenkin bruder

Comments are closed