Gossip Story “Glumac na steroidima i Mega dekina radnica”

Glumac na Steroidima je godinama unazad pokušavao da se ostvari u ovoj feli zanata. Nikako mu nije išlo od ruke, a svi su se pitali zbog čega? Nije ružan, talentovan je i izuzetno harizmatičan… Istina se krije u tome što nikada nije mogao da nauči tekst. Ali mu je čitanje sa idiota i smišljanje scenarija išlo od ruke, uostalom kao šarm kojim ga je priroda obdarila. U još nečemu ga je priroda obdarila, ali kada je krenuo sa steroidima, muku muči sa alatkom. Nit manjeg čoveka, nit lepšeg organa, pričala je svojevremeno ona što je počela sa njim da leti. Davnih dana, kada su njih dvoje radili na zajedničkom projektu imali su akciju u kombiju. I to redovno, pri povratku u prestonicu. I svaka koja je kasnije sa njim sarađivala morala je da proba tu oklagiju. Kažu, da je oko alatke prirodno gladak i da se “takav model” može videti samo u rafovima onih šopića. -Crveni gornji deo,prav kao strela i visuljci su tako rascvetani kao tek orošeni pupoljci ranih ruža… Vrištalina je nakon njegove oklagije imala samo jednog “aktera” čija ju je žena trenirala, ali ni do danas ne može zaboraviti Glumca na Steroidima, pa se više njemu obraduje i ozari, nego svojoj Cigaret Dami.

Handa-Nandan je probao oklagiju, ali kasno. Tek kada je opala i kada nije više bila u upotrebi. Pa je i to razlog što ga je šutnula Krpa-Šanerka. Da nije sve u bi vodama na javnoj sceni, govore mi mnogi kako je Najka opet u srećnoj zajednici sa Kikičastim. Morala je da mu se vrati jer zarađuje neverovatan keš, a tako je htela da obnovi priču sa Amerikanosem. Zvala ga je i raspitivala se o njemu ali su svi ostali nemi, kao i broj koji je okretala… Sećala se vremena kada je iz malog mesta otišla u grad Sirtakija i tamo upoznala čoveka koji je od nje napravio ovo što danas jeste. Sećala se i dana kada je za samo jedan song keširala muzikantima, koliko košta jedna garsonjera u glavnom nam gradu…I često zaplače kada se seti, kako joj je išao po volji i stambeno obezbedio. Problem je nastao onog trenutka, kada je ona rešila da ugradi nepotrebne silikone i postala kao sve ostale. Ali, simpa nam je svima Najka i želimo joj svu sreću i sa Kikičastim jer,nije on tako loš… Dobar je u onome,ali druga je to tema i nije za današnju priču.

Čitali ste u ranijim kolumnama Big Mame o Mega dekici, pa ću morati i ja koju o njemu i njoj… Koliko je on samo privlačan? Rekla je jednom prilikom Panonka, i hvalila se koliko je on njoj izašao u susret kada ju je šutnuo Ćela. Samo, sa Mega dekicom nema igre i šale. Voli on sve da proba i da tutne koju ljubičastu…Ali, ako primeti da ga koristiš a ne trudiš se u krevetanju,odmah te zameni,novom i preslikanom tobom sa pavajinskom facom.

Jedna je htela da se uda za njega i samo što mu nije napravila frku od života. Sećate li se Plavojke Štalarke? Njena prva mušterija je upravo bio Mega dekica, kome je radila blović u garaži u kolima. Dekica ima običaj da u garaži svog “veleposlanstva” privodi ženske i posle ih odveze da pojedu nešto i isplati im honorar… Toliko joj se deka dopao da je htela i za dz sa njim da provodi vreme, i sa alatke mu je šmrkala “brašno”,ali je i nju izgustirao. Plavojka Štalarka je očajavala i nudila Dekici,sve svoje drugarice koje rade po satu,kao i ona… Ma ne vredi,neće je pa neće, dok nije prerezala vene u njegovom “veleposlanstvu” od silne ljubavi za njim. I to uspravno, pa nije ni imala posledice. Od tog dana dekica izbegava javnu scenu. Mada, postoji priča kako je odustao od ovog zeza, kada je “osetio” najglavatiju songericu i njen miomiris ispod “miške”…A možda mu je i drugar po zanatu to rekao. Ali, i on je tema neke naredne kolumne…

Do naredne priče i nove G.Story samo na Vivstarsu

Zabranjeno preuzimanje bilo koje Kolumne. Svi likovi i događaji su fikcija koji služe da mladima ukažu šta nikako i nikada ne smeju postati. copyright Vivstars.com

11 Comments

 1. Meso

  Jao ko bi Najka?

  • Ena90

   Nekada najzgodnija pjevacica , takmicila se za pesmu evrope , marole maroli

  • Kriss

   necu da te gledam dok se ….. sa njom

 2. Kriss

  Ko je glumac na steroidima? Hvala 🙂

  • mck

   Prati malo vesti, onaj sto se pofajtao na tekmi

 3. Effy

  Fino, GG, fino. Pozdravljam i moju Dorćolku i šaljem joj poljubac. Zanimljiv ovaj materijal o Glumcu na steroidima ali o njemu nekom drugom prilikom, nego nešto drugo me intrigira sada, sorry GG. Društvo, jel videste što ..šen neki pimp u Mačvanskom okrugu … neke čak i udate i niko za njih ne bi rekao da se bave takvim poslom?! GG i Mama, istražite to!

  • Zrinka

   Jeste primjetili kako koji tekst Big mama objavi tako se obistini i kada apeluje da se takvi uhite citamo da kako su pali.
   Ova kolumna i sajt su odlicni jer se bore protiv pr***je i narkomanije . ??

  • Loo

   Njega godinama pecaju i ispada da je jedini a toliko drugih ima. Cenim da im je taj zrtveni jarac a u jutarnjim programima im gostuju starlete zemljo dembelijo

  • D*PE KIM KARDASIJAN

   Ja bas pričao sa ortakom koji zivi tamo u istom gradu sa tim,taj sto je ….šen je broj 1 u svim tim masnim poslovima.Vodeca glava.Kaze ne moze mu niko nista.Bas me zanima epilog.

   • Roxy

    Epilog ce biti kao i svaki put do sada. Nekog je verovatno malo nagazio, trazio previse, osilio se, pa je malo dobio po prsticima. Malo ce na prevaspitavanje par dana, a onda vise niko nece smeti da ga pomene. Prica stara vekovima, samo se akteri menjaju. Nesto je trulo u zemlji Balkanskoj, ali navikli smo na taj trulez. ?

 4. NADA MARKOV

  Odlicna kolumna al si mogla malo duze o akcijama dekice ima svasta nesto o njemu. I zubata ex spikerka je bila sa njim kao i ona **** koja je u fejk braku sa kolegom.

Comments are closed