Gossip Story “Glumac na steroidima i Mega dekina radnica”

You may also like...

11 Responses

 1. Meso says:

  Jao ko bi Najka?

 2. Kriss says:

  Ko je glumac na steroidima? Hvala 🙂

 3. Effy says:

  Fino, GG, fino. Pozdravljam i moju Dorćolku i šaljem joj poljubac. Zanimljiv ovaj materijal o Glumcu na steroidima ali o njemu nekom drugom prilikom, nego nešto drugo me intrigira sada, sorry GG. Društvo, jel videste što ..šen neki pimp u Mačvanskom okrugu … neke čak i udate i niko za njih ne bi rekao da se bave takvim poslom?! GG i Mama, istražite to!

  • Zrinka says:

   Jeste primjetili kako koji tekst Big mama objavi tako se obistini i kada apeluje da se takvi uhite citamo da kako su pali.
   Ova kolumna i sajt su odlicni jer se bore protiv pr***je i narkomanije . ??

  • Loo says:

   Njega godinama pecaju i ispada da je jedini a toliko drugih ima. Cenim da im je taj zrtveni jarac a u jutarnjim programima im gostuju starlete zemljo dembelijo

  • D*PE KIM KARDASIJAN says:

   Ja bas pričao sa ortakom koji zivi tamo u istom gradu sa tim,taj sto je ….šen je broj 1 u svim tim masnim poslovima.Vodeca glava.Kaze ne moze mu niko nista.Bas me zanima epilog.

   • Roxy says:

    Epilog ce biti kao i svaki put do sada. Nekog je verovatno malo nagazio, trazio previse, osilio se, pa je malo dobio po prsticima. Malo ce na prevaspitavanje par dana, a onda vise niko nece smeti da ga pomene. Prica stara vekovima, samo se akteri menjaju. Nesto je trulo u zemlji Balkanskoj, ali navikli smo na taj trulez. ?

 4. NADA MARKOV says:

  Odlicna kolumna al si mogla malo duze o akcijama dekice ima svasta nesto o njemu. I zubata ex spikerka je bila sa njim kao i ona **** koja je u fejk braku sa kolegom.