Folker u problemu! Aci Lukasu plene imovinu…

Folker Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova koje nije isplatio, a zbog kog su ga Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa tužili. Izvršitelji su došli da mu plene imovinu, a pevač je poručio da on nema kuću koju bi mu uzeli.

– U vezi vesti da mi izvršitelji plene kuću mogu samo da kažem da još nisam čuo, a i bas me zanima kako se pleni kuća nekome ko istu NEMA, a što se tiče mog takozvanog duga , od “ mnogo više od sto hiljada evra” , koje uzgred ja nisam video i imao od onih koji ih potražuju , nego sam na prevaru potpisao ugovor o turneji koja nije odrzana i albumu koji nije izdat ( zove se “ POSLE SVEGA”??? ) mogu samo da kažem da svi imamo potrebu za novcem , a neko ima neizmernu ljubav i pohlepu za novcem , i novca nikad dosta , a način stizanja do istog nije bitan – poručio je Aca i dodao:

– Tužen sam, a da nisam ni znao , suđeno mi je triput, a da nijednom nisam znao za termin i nisam se pojavio. Sve sam shvatio previše neozbiljno , jer nisam verovao da te dugogodišnji prijatelj, saradnik i neko sa kime i dalje sarađuješ u međuvremenu tuži i hoće sa te dovede do prosjačkog štapa , tako što hoće da ti uzme sve što imaš i što nemaš. U međuvremenu je na tvojim albumima zaradio oko milion i po evra KEŠA , NA RUKE , ŠTO SAM LIČNO VIDEO, ( mislim interesantno i za poreske organe ) ! NIKADA OD MENE UZETI NEĆE NIŠTA, PO CENU ŽIVOTA! A vi pronađite kome je Aleksandar Vuksanović ostao dužan! ( pod uslovom da je i bio dužan ) a lovaca u mutnom i ljudi kojima je novac iznad svega je bilo i biće !!! NA ŽALOST !!! Inače pesma Veran , izašla mi je pre nekih mesec dana. Pisac teksta je Marina Tucaković! Tekst plaćen 2.500 evra! Čudna neka saradnja! P. S. Užasno mi je žao da bilo šta kažem. A Marini, Bog mi je svedok , jedino sto iskreno želim je samo jedno : da ozdravi i poživi što duže! Sve ostalo nije bitno – zaključio je Lukas a prenosi Blic.

1 Comment

  1. Roxy

    Gospodinu masnokosom preporucujem da poprica sa poreznicima o iznosima kesa koje je davao doticnima. Da se to radi je opste poznata stvar. Poreznicima nece biti mrsko da im zavuku nos u financije. A ako je istina da je tuzba za nikad uradjeni album i nikad odradjenu turneju, onda mi nije jasno na osnovu cega su ga dobili na sudu.

Comments are closed