Dorćolka: “Tehnološki napredak je unazadio emocije.”

You may also like...

10 Responses

 1. Cg snajka says:

  Ja ne znam zasto se to desilo ali stvarno je tehnoloski napredak unazadio emocije, pa samo pre 10g momci su se udvarali devojkama a sad vise ni u gradu niko nikog ne startuje. Bas sam bila u jednom marketu na dorcolu i kasirka nosi fejk rolex i fejk cartie narukvice to je dokaz koliko nam je kao narodu poremecen sistem vrednosti!

 2. Doktoressa says:

  Hvala na podrsci medicini i lekarima! To je jedna ozbiljna, obimna i sveobuhvatna nauka i tuzno je sto su kod nas lekari nedovoljno placeni i nemaju drustveni ugled i status kao nekad vec ih sad kojekakve priucene domacice, kozmeticarke i life coachevi jos i uce kako da rade posao za koji su se godinama skolovali.

 3. Mira NBG says:

  To kraljice, samo opleti… Ostra i bez dlake na jeziku, kao retko ko danas… ? Samo napred i jos zesce! Najbolja si ?

 4. Vaskezova says:

  Bravo!?

 5. Inna says:

  Ja isto idem u knjizaru pa skolski pribor kada sam lose volje. Volim da kupim pernice, lepa penkala, flomastere sa gliterom, gumice, sveske. Sve mi to sluzi posto sam uvek negde neki djak. U slobodno vreme stvaram umetnicka dela na platnu iako sam antitalenat. Napravim prvo print na kompu pa onda preko njega malam bojama, lepim, dodajem perle i svasra nesto. Imam i improvizovani atelje . Bolje cu tu da primam drage goste i da sw druzimo, nego da me smaraju neke budale po gradu. Eto.
  A za dejtove sad ja vrsim kasting preko neta. Kad hoce neko da me upoznaje sa dobrom prilikom, prvo drustvene mrze pa onda izlazak. Vremena za gubljenje nemam .
  ?

 6. Effy says:

  Bravo. Pitko i zabavno kao i uvek.

 7. Kuzmankovicka says:

  Bez obzira koliko delujemo pozitivni, izgleda da se svi borimo sa istim stvarima, ovim priznanjem si to dokazala, a i ja. Nisam nasla “lek” za anksioznost ali probacu ovo tvoje, zvuci dobro? ljubim te

 8. Mirka says:

  Dorcolka ti si jedna jakooo divna osoba , imam.osjecaj da si bass dusa, volim te citat, pa ti bi mogla napravit seriju bolju od se. and the city. a za kinder jaje ma neka si joj rekla ?, i ja crtam rado saram, bojim nesto tako rastjeram tamu oko sebe, priroda, sport, crtanje uzmem djecije bojanice i bojim ?

 9. Nermina says:

  Genijalno ! ❤️