DIJANA JANKOVIĆ ŽIVI AMERIČKI SAN! “DRUŽIM SE SA JLO I 50.CENTOM!”

You may also like...

10 Responses

 1. Kleopatra says:

  Boze pomozi!!!!

 2. Lorka says:

  Didi su najviše mrzjeli botovi na Tračari. Cura nikome ništa nije skrivila. Kakva je takva je. Za razliku od nekih, ne pljuje i ne obraća se hejterima. Ona živi svoj san i boli je uvo za ostale. Nažalost pokušava da privuče pažnju materijalnim stvarima (liftovima i pepeljarama) sto je pogrešan način marketinga u našim sirotinjskim, jadnim zemljama, ali eto…bar je sva slatka i sretna dok priča o tome. Njen trud će se možda isplatiti, možda neće ali svakako će i dalje biti bogatija od mnogih koji se tripuju da su bogati. A to je ono što boli ljude. Sa “Belerina” su se mnogi sprdali a onda udjem u neki disko a tamo trešti ista “Balerina” i kad ono…sve je pjevaju.

 3. Effy says:

  Postoji samo jedno logično objašnjenje-ovaj tekst i kompletan ovaj intervju sa ovom pojavom je ironičan. Verovaću da je tako. Vi se sa njom samo dobro zezate.

 4. Radovan Bogdanovic says:

  Ko imalo poznaju Dijanu, zna da je veoma odmerena, postena, pazljiva, i iskreno fokusirana zena, da pokusava da napravi nesto bez da do toga dolazi skandalima, skidanjemm i raznim ovdasnjim bljuvotinama. NIsam ,,bot,, pa da ovo pisem nego nego ko posmatra kolicinu truda, energije.
  Ovo je za SVAKI respect, i totalno mi je nerazumljiva kolicina ,,hejtera,, prema nekome ko zaista nije ucinio nista nazao bilo kome u ovoj zemlji – Samo napred DIjna

 5. Hele-Bg says:

  Ke*a mi se od dezurnih pljuvaca ispod svakog teksta. Jel se ova skidala gola? Nije. Jel imala ratove sa koleginicama Nije? Sta radi i ko to finansira e mnoge bi htele al se ova ne gu*i sa gazdama birtnija po zapadnoj evropi nego trosi lovicu u Americi bato moj. To ove nase opajdace boli. Parola snasla se i nek je. Ko umije njemu dvije.

 6. BigMaminFan says:

  Jel da da ste se zaje***li i da vam je bilo dosadno ????????

 7. Lara says:

  Koliko vam platila ?

 8. Dingo says:

  Vivstars u redu je proculi ste se i citani ste ,ali vratite se onim nepristrasnim tekstovima kao nekada zbog cega su vas mnogi gotivili. Gde su Modne Katastrofe? Cinicni tekstovi gde nema slihtanja? Dolazim ovde samo zbog Big Mame

 9. Crveno says:

  Nije ona losa osoba. Snasla se sto bi rekla moja baba.