DESET RAZLOGA ZBOG ČEGA SE MARIJANA MATEUS NEPRESTANO SMEJE! DOKAZ -SLIKA NA KOJOJ JE PREOZBILJNA (FOTO)

  • collage marijana mateus
  • collage marijana
  • 26907454_1982958485054058_7551218784018803092_n
Share

Marijana Mateus se godinama provlači kroz medije kao “fatalna žena” koja je i modna dizajnerka i neko ko je deo “jet set-a”. Ali, od svih njenih titula bile one stvarne ili ne, nama je najupečatljiviji njen osmeh na skoro 1.218.njenih slika na Instagramu. Da li se ona smeje i kada plače?

Mi smo danima “mozgali” zbog čega se ova trendseterka non stop smeje, pa smo došli do neverovatnih otkrića! –

 Na jednoj od slika je nasmejana zbog kiše. Kišobranu se raduju deca , pa se i Mateusova obradovala dršci koja se proizvodi u Britaniji, i kada se okvasi kišobran, ruka ne može da sklizne, kao kod naših kineskih koji se na Balkanu koriste.

 I, dok joj je golub bio u ruci, nije htela da ga pusti odmah dok to ne zabeleže kamere, pa je radost na njenom licu bila dragocena u tom “snažnom trenutku”(za goluba).

 Slika sa Viktorijom Bekam na kojoj je Marijana zamućena, a Viki blistavo jasna. Marijana je od radosti zadrhtala i nasmejala se, pa je enigma slike rešena.

Marijana se ne plaši visine, i koristi svaku priliku da se popenje na balkon, ili na mostić, i verovatno da bi zadržala ravnotežu i ublaži strah od visine ona se grohotom nasmeje dok pozira. Što bi rekla Severina “Razvučem osmeh i briga me…”

Love to be back #budapest #opera #judo #hungary🇭🇺 #gala#eveninggown #lovelife

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on

Ona je jedina pripadnica estradnog jet-seta koja ne voli peskovite plaže, bar sudeći po slikama koje objavljuje, ali kako rešiti problem žuljanja dok ležiš na stenama. Pa nasmejte se kao Marijana i bol će proći.

Blending in…chameleon 🦎🦎🦎

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on

I, za kraj pronašli smo sliku na kojoj se naša “dizajnerka” uopšte ne smeje. Da, da, postoje trenuci kada se traži materijal za nove “kreacije”, i tu je pognute glave. A, možda se i smeje sebi u bradu. Ko bi znao. Šta vi mislite?

copyright Vivstars.com portal FOTO Instagram,printscreen

Share

You may also like...

1 Response

  1. veselica says:

    Dokle god “tajko” placa-levonoga ce se smejati do besvesti…