Da li su ovo NAJBOLJE MODNE kombinacije SEDMICE! NATAŠA,SARA I ANA KOKIĆ… (FOTO)

You may also like...

4 Responses

 1. Tamara Taša says:

  Sara je žali Bože lijepa cura, al šta god da obuče izgleda jeftino ?

 2. Pače says:

  Sve tri su slatke, a ja imam haljinu sa karnerima istu koju mi tetka dala kad sam bio mali. I ja se obucem isto ovako i imam periku kao Sara i prosetam se kroz Obilicev venac i u bundici od jambolije i sretne me pevac Goran iz Okej benda i kaze jel si se smrzla mala, a ja mu kazem jesam ko pi…a a on kaze je.o te ti imas muski glas a ja njemu mrs dzukelo to mi od cigare a on kaze zurim a ja njemu e pa neces sad i idem za njim i vicem ima mali k…. ima mali k…. i on udje u jednu radnju i ja za njim i on kaze sta oces od mene ne sramoti me, a ja njemu sad da mi se izvines jer sam dama, aon kaze izvini damo . a radnica mi kaze izadjite smesta a ja skinem bundu i pokazem joj s….e i kazem kad budes imala ovolike javi se

 3. MarsVenus says:

  Dalje od kafana mrdnuti nijedna nece, niti od prodaje garderobe -reklamiranja iste na drustv.mrezama vidi se iz prilozenog. Jes jes kao madonna al zamalo.

 4. Ministarka says:

  Kokicka je garant radila nesto na licu i na telu jer do pre godinu dana nije izgledala ovako sveze. Ona ima problem i sa suvom i iskrzanom kosom znam licno, ali ovako me vise podseca na Bekvalcevu dok je imala kilograme.
  Sara nikada nece biti zvezda.