Da li je Karleušin Intro “KOPIJA!?” Ruski umetnik je dao odgovor…

You may also like...

5 Responses

 1. ZvezdanaStarletic says:

  Meni je intro i dalje odlican, video bez tona. Mrtva trka izmedju poruke Rusa i njene poruke (po meni odlicno i jedno i drugo).
  MEDJUTIM, njena nedoslednost sopstvenoj ideji-ruzno.
  Neko se uhvati za kiku- kopira je.
  Neko se ofarba u plavo- kopira je.
  Neko pokrije kosu “draguljima”-kopira je.
  Ona se presamiti preko table sa natpisom-inspiracija.
  Ma hajde… sto ne napisase da su inspirisani Rusom, ili sto ga nisu kontaktirali, pa potpisali, kostalo bi kao njene cizme, a bilo bi frajerski.
  Ovako Divo, sorry ali nema argumenta da ovo objasni.

 2. Inna says:

  To je taj talenat i umetnicki potencijal. Vec sam komentarisala, intro je bio jadan posle svega. Nevezano za tu visilicu koja mi nije ni bila zanimljiva u njenom izvodjenju, glupo je opravdavati svoje postupke tako sto ces za ociglednu sv..ju optuziti novinare koji to objavljuju. Oni objavljuju ono sto si ti radila, njima je to u.opisu posla . A da li je i tebi sv..ja u opisu posla, to ne znam.

 3. Spomenka says:

  Haha uvek originalna Karly. Prepuna sebe bez pokrica, surovo je vredjala i vredja mnoge bolje od sebe, pevacke sposobnosti 0, a sad jos i po.. afera. Jedino joj skidam kapu za stajling, mada sa toliko para svako moze to. Zeno, shvati, propala si, ne blamiraj se vise.

 4. Roxy says:

  Sad kao tvrdi onaj njen apotekar da su bili inspirisani ovim Rusom, a zahvalila se svima koji su ucestvovali u tom “originalnom projektu” ali ne i Rusu. Providno. Jadno. Ali totalno od nje ocekivano. ?

 5. Tormentor says:

  Copycat Bit.h Diva.