Čitaoci pišu: “Hvalisavci i Mala Matura…”

 • pop art freepik
  Ilustracija, Freepik

You may also like...

5 Responses

 1. ZvezdanaStarletic says:

  Haha, mala matura ’89 nije ni postojala🤣. Sedimo u dvoristu skole taj poslednji dan u patikama i farmerkama. Vidim vec ’95 neki sokici i pljeske, a 2000 i neke klinke u stitklama u skupim hotelima jer su zavrsile osnovnu skolu🤣. Nisam baksuz, samo mi se cini da cemo za 10-tak godina slaviti i mikro maturu: kraj 4.razreda u kafanama…

 2. Inna says:

  Moja drugarica ima streptomicin za takve, neka skolska joj se tako nakacila, ja ovo, ja ono, ja, ja, a ti gde si, pa sta si pa trt mrt, prd, blabla. A ova joj rekla, cekajte, vi beoste ona kevina skolska sto smo bili kod vas kad ste zenili unuka. 😆😅🤣 E nece sledeci put vise da drnda o uspehu u zivotu.

 3. Inna says:

  Meni je to hit kad se sretne neko staro drustvo , koje nije ni bilo drustvo jer smo jedva rec progovarali tada, pa te pozdrave kao najrodjenijeg, i pocnu da objasnjavaju kako su uspeli u zivotu. A pred kraj tog monologa i verbalne dijareje, kad te pitaju a ti, onda ti otvoris usta da kazes stagod, oni odjednom, e zurim,aj vidimo se, javi se da se ispricamo, bas mi drago sto te vidim. More teraj se bre.

 4. Lora says:

  To nisu gastarbajteri vec skorojevici, malogradjani