Big MAMA! “Tajni poroci domaće Elite”

You may also like...

56 Responses

 1. Effy says:

  Ovde se na bavimo onima koji silno žele da budu poznati, ali moram da priupitam-kakva je ovo navala sportista za koje niko nikad nije čuo i manekenki kojima je vrhunac karijere da prošetaju pistom na reviji one kretorke izBosne što je sada urednica najstarijeg modnog časopisa na Balkanu? Ne potcenjujem nju i njen rad ali naši uspešni modeli nose”haute couture” komade po inostranim revijama. Ne džedže na Instagramu i nisu napravljeni u fabrici gde su štancuju sve ostale napumpane tuke.

  • Nina says:

   Ne mozes ti odredjivati sta ce ko da napise i da li ce to biti objavljujeno. Mozes samo da ne citas komentare.

   • Effy says:

    Nina, smiri živce. Gde sam ja to i kome branila da piše pa čak iako piše o marginalcima? Šta će biti objavljeno Vivstars odlučuje a ne ja. Ako si neka od ovih sveže udatih a popljuvanih ovde pa šta ja da ti radim kad nam je svima muka od šljama koji bi da bude poznat bez ikakvog kvaliteta.

 2. Eliza says:

  Zdravo ljudi, jel moze iko da nam objasni pojavu majke i ćerke na poznatoj mreži koje svuda putuju zajedno, bez drugarica na slikama, i prepune markirane garderobe?

  • Nina says:

   Cerka see bavi najstarijim zanatom. Otac je se odrekao.

   • McFly says:

    Ne bavi se vise. Udala se za dobrostojeceg momka iz C.g.
    Ali,nebitna je ona,jako sujetna i nekulturna cura…

  • Effy says:

   Hahahahaha..joj.. evo još nebitnih nn lica koja bi da budu poznata, vođena i slavna. A na koju to majku i ćerku misliš pošto opis odgovara mnogim prazilukovićima? I zašto bi nas zanimala nečija putovanja ili skupa odeća? Kako to nekoga čini zanimljivim za Celebrity Kolumnu i uopšte? Aj ne smarajte ovde..

   p.s Bosanac hvala ali ne bih se još udavala. Pozdrav za tebe.

 3. gossipislife says:

  Mama jel ima jos igaraca kao Ministarko, da vole isti pol iz tog sporta

 4. mikica says:

  Vrtirepka je niska i totalno ispod proseka,nju znam …..a sto se tice mnogo njih su mediji napravili lepoticama i lepotanima,a uzivo krs…..da se vratim temi….zarobljeni svalja je zlo,nego nesto se skrasio svalja koks da ne bi prosao kao i on…BIG MAMA,PONOVI KOLUMNU kao pre dve sedmice,,ovo je cenzurisano…hocemo jace vesti…

 5. Senka says:

  A basketas koji se juce ozenio? Jel ovo stvarno ljubav ili opet neko sponzorisanje.
  Evo, citam pisu da je Vrtirepka bila na svadbi i zasenila sve, kao da nju niko nije video uzivo. Ne lici na devojku sa slika koje objavljuju mediji.

 6. Carapanka says:

  Mamasita, ako moze malo detaljnine o Blogerkah i cajld, otkako si objavila to, ja sam u soku

 7. Ja says:

  Aj o basketbolasu blizancu koji se juce ozenio i njegovoj zeni koja je krila sve veze, glumi bogatasicu a oblaci se u butiku fejk robe u najvecoj opstini

  • Ja says:

   U svim medijima su, lik je polupoznat, nego sam ja u tom svetu pa znam ko je. Zena mu je instagramusa. Ima brata blizanca, bilo je kapiten stelle rosse, basketbolaske sekcije pre vise godina

   • necapereca says:

    Verovatno je u pitanju sponzorusa koja se udomila. Ko je i sta je najbolje govori cinjenica da se druzi sa pevaljkama i blogerkah.

    • Nina says:

     Ovde obitavaju ljubomorne zene koje mrze sve druge koje su uspele lepo i dobro da se udaju.

    • Jana says:

     U ovom slucaju je obrnuto, on se udomio.I to bukvalno.

 8. Kristal says:

  Kevo, šta se dogadja sa Švaljom who loves littl boy, da li je istina ili mu je namesteno?
  Pozdrav za sve podblogere, bez vas mnogo puta ne bih pohvatala konce .

 9. Cg snajka says:

  Pa zar Zecija usna nije u vezi sa onim biznismenom? Stalno su zajedno i on je jako jako bogat, a najjace od svega je sto nema decu a uvek seta te sa decom. Polu-poznate
  Pre Zecije usne je setao sestru od Vernikove druge zene, mada oni nisu ni bili u braku imaju dete

 10. Lea says:

  taj sa najgledanijim spotom o mekanom metalu nazvaću ga: mc tatoo toZla je dugo u shemi sa nekim richom iz zemlje tablerone i nikom nije jasno šta se tu sve dešava, otkud toliko ljubavi izmedju njih, jer rich je prebogat i pritom izgleda jako dobro, kažu poželjan i fizički i finasijski i da je kao drug dobar, a on sa tatoo tozlom, da li je u pitanju ljubav slepa tj. fatalna ili više udenuta, pa mc mora svake godine da ide u NegoTina vlasiju po instrukcije to samo on zna. Hvalio se mc tatoo tozla po gradu Mocarta svačim i zvuči zaljubljeno da ne kažem opsednuto svojim tablerona richom, da big mami zagrebe ko zna šta bi isplivalo sve. A taj nazovi maneken boy mu jeste drug iz Bosne, živi u zemlji Trampa, dečko za sve i svakog ko ima money ? Svašta se čuje po gradu Mocarta, slažem se da ljubav može da bude slepa i sve to… ali ovde je očito da tablerona rich ima opasan problem sa dioptrijom ?

 11. Apolonija says:

  Ko je Sljapkasti?

  • La Dolcevita says:

   Mislim da je onaj producent čije ime podseća na veliki hit DenUkra, ono što je svanulo. A prezime je onako baš-baš.

 12. Semi Džo says:

  Teofilka mora biti slobodna . Kreće sa “karijerom “. To nije ni malo lako . To zna i njena mami . Da bi nastupala tamo gde hoće , nema mesta za dečka. Trnovit je to put. Upravo Big mama to pokušava da nam kaže. Šta sve rade zbog karijere ….