Big MAMA! SPECIJAL “TREŠERANA DE LUKS – INSTANT ZVEZDICE,ŠVALJE,MENADZERI I ZLATNA GRLA PROPASTI!”

 • big mama kolumna
  vivstars, ilustracija

You may also like...

49 Responses

 1. Keikei says:

  Kad smo kod tekstilke iz Ča (za dizajnerku ipak treba fakultet, a ne tekstilna srednja), cudi me da mali Nikito laje tako okolo, njima je od pocetka sve bilo kao kombinacija i dobra zezancija, svi su se zacudili kad su se oni uzeli zvanicno (ali je Lavica dobro smislila-alimentaciju finu dobija), njemu je vecito smetalo Ja pa ja stav, njeno nipodostavanje njega, njen govor, boja glasa, glupe price, ali je voleo to sto je tekstilka stvarno zabavna osoba. Imali su otvorenu vezu i bilo je neminovno da ce ona naci bogatijeg… i zrelijeg verovatno. Ipak je Niki neozbiljan jos uvek, pogotovo kao otac. A nisu se ni svekrva i snajka slagale, ali ovaj put svekrva jeste u pravu(hahhaha, mislim da uglavnom nisu).

 2. Bella says:

  Mami ćao!!! Odmah da ti kažem, mnogo si se popravila, odlično si se apgrejdovala u zadnje vreme. Baš si me obradovala u prošloj kolumni sa Jabukom, retko se ovde pojavljuje i odlično je demaskiran.

  Ali moram nešto da naglasim nešto što sam konstatovala; svaka kolumna ti je o Barbiki, Bambiši (mada hvala sto si nam ga razotkrila), često i o Petokraki, o starletama o kojima Beč sve znamo, kao i nekim anonimusima ala Magla frontmen (koga sam morala da guglam preko bivše od Rikija da bih uopste videla kako izgleda). Stalno se vrte isti likovi.

  Evo par predloga sa kojima bi mogla da osvezis kolumne: Rkoda Zicla, Nale Kovač-ćive, bosiljako i njegova, sestre K2, Sandra DovicRa, Sandar Dojicic, Marrrr Dana, Ricma Njaso i Mirmilo, 5rovic Ljubimir, Cago Zinovskabo, Janko Jel Assovka, Ševićtoma Najelen, Kanarinac Rebrasta, Alda Licsau, Helena Čićjovi, Lane Jlovicmiha, Licbu mother AND son…

  Mnogo je tu ljudi iz različitih svera koje možda nikada i nisi spomenula a mnogi od njih se predstavljaju kao smern… e sad jesu li svi bas tako smerni ili ne, otkrićeš nam ti.

 3. Nina says:

  Mala je seljančica iz Palminog grada kojoj je cilj postati poznata i verovatno krenuti stopama Avionke.

 4. Draga, sto se tice Bubuljicine afere sa hasbendom *******, licno je BM pisala u kolumni Bogati ljubavnik dozvoljava pevacici da ima devojku, tako da ako ne verujes meni, veruj BM. Bubuljica itekako ima putera na glavi, nasledila aroganciju na madr a inteligenciju na fadr,sto je najgora kombinacija. Uvek ispadne da branim Avionku a vise puta sam se slozila da nije ni najmanje zrtva u prici, ali uvek i naglasim da mi je prizornija od Bubuljice koja je glumila sveticu a to nikako nije. Setimo se njenih prica u stali 2, samaranja svoje najbolje frendice itditditd..

  15
  6