Big MAMA! “Specijal -Fotkaj me nežno polako”

Dobri Ljudi,

Zbog posla sam određeni period živela u susednoj “Lijepoj Njihovoj”, i obožavala sam da gledam priloge o Vlajki Poki, koja je u našoj zemlji poznata po samo jednom hitu, a manje po voditeljskom angažmanu. Pesma ide ovako “Kad će taj … da te opet, vidim, vidim ja..”Divna pesmica iz surovih devedesetih, koja se i dan danas sluša na splavovima. Poenta je, da je ta uglađena damica zbog jednog muškarca sa lovom i u poznim godinama, obeležena kao sponza… Samo iz razloga što se nikada nije ostvarila “u ulozi majke” i zato što je imala “skupe zahteve.” Danas je bankrotirala, nalazi se  “preko bare” i u svojoj pedesetoj, valjda, završava fakultet (tamo preko) i još uvek je dametina, sa svim onim manirima, kao i nekada.

Da ne dužim. Vlajka Poki je optužena da je od bogatog hasbenda tokom braka, i njegove famili,pazarila skupe krpice, a pravdala se da joj je to dozvoljeno, a sve morala sa kamatom da vrati nakon razvoda. Niko ne pamti u susednoj državi koliko je ta žena pametna i koliko je talentovana kada je voditeljstvo u pitanju. I danas je, gledala sam intervju, svaka njena reč na svom mestu, a i pored bankrotstva, zadržala je lepotu i gracioznost. Mi Balkanjerosi smo kratke pameti i gledamo samo vizuelnu fasadu. Najlakše je nekoga tek tako obeležiti. Ja volim da “obeležim” one moralne gromade koje nemaju ni m od toga, a i kada mnogo pametuju a ništa ne kažu. Na kraju, Vlajkica Poki je tražila samo ljubav, a dobila je račun.

Ove naše domaće koje se provlače po medijima, nemaju gracioznost, niti to neko držanje ali, neke su se udale zbog zgrade u prestonici… Kao recimo, Spikerka koja je pronašla kompromis sa Bajom Patkom, i sa svojim voljenim dragim “kratkonogim” koji je oduševljeno prihvatio njenu blaženost, i nekretnine na njegovo ime.

Imamo slučaj i songerice, koja je godinama unazad na svoje ime kupovala “gajbice” a činila drugarima “krajmerime” pa su joj se revanširali nekretninom na kraju grada. A isto tako, imamo i akterku koja je rođena bogata i slavna, a udala se za Keljadina koji je vara na svakom koraku. Šetala sam se našom prelepom prestonicom, i gledala izloge, zapalila cigaretu i usnimim njega, kako hoda i na glas preko moba priča, onako šeretski i sa visine i rukom češa međonožje. Setila sam se noćnog provoda od pre dve godine, kada sam volela da izlazim i snimam situaciju iz mog ugla…

U kafančini, veličine moje radne sobe, pristigla sam nešto pre ponoći, sa mojom prijateljicom novinarkom iz jednog modnog magazina. Ona mirna i gradska devojka, a ja namazana svim bojama u datom trenutku i spremna da usnimim svu bagru na tako malom mestu. Prvo sam primetila dve lažne misice koje je zaboravilo vreme, kako se teturaju i sapliću… I idu nervozno od jednog do drugog stola, nakoskirane, a na samom kraju lokala, sedi kao Sulejman Veličanstveni onaj košarkaš iz Zemlje Duvana sa sumnjivim facama. Kasnije sam ukapirala da se ove jadnice bore da ih on primeti i da zarade koju više. Onda u lokal, kao furija uleće Čokoladna songerica koja je i od mene starija, i zasenila je i ove dro*erašice i sve prisutne. Zabavljala se i igrala do jutra. Ove raspale misice su, i do klonje jurile dvometraša, i saznala sam, da su ga obradile klečeći (fuuj), dok je Čokoladna otišla ruku pod ruku sa Keljadinom. Nije ni pod stare dane pecala, nego je smuvana, upecana, onako šmekersko ženski.

Na jednom petom mestu mesecima posle, opet sam videla Keljadina, ali na splavu, okružen hostesama sa kojima se muvao i naravno češkao međunožje, šeretski pred svima. Keljadinka se pre njega zacopala u vremešnog Karadzinog brata, i godinu dana su bili u vezi, dok to nije postala glavna tema u akterskom svetu. On je to prekinuo, ali se nije mogao otkačiti od nje, koliko ga je proganjala. Na kraju je on uticao preko nekih “ptičica” da se spoje Ona i On. Sada je opsednuta Keljadinom, i nema tu nikakve koristi sa njene strane. Postoje osobe koje prihvataju partnerov “lajfstajl” kakav god da jeste.

Poznajem i jednog songera, koji nije tema ove kolumne, čija je ženka nimfa a njemu to ne smeta, nego ga još više pali kada se ona vrati puna tečnosti, a on navali na nju kao blesav. Taj isti ne daje intervjue, ali je jedna tabloidna “piArka” dobila ekskluzivu, jer ga je kao i mnoge obradila “s nogu”.

Iako ne gledam fleku, na jutjubu sam morala da vidim segment programa u kome je učestvovao Banjko songer. Prelep čovek, ali zamišljen i uplašen, rekla bih. Barem mi je tako delovao. I posle kažite, da nemam informacije koje retko ko poseduje. I ne brinite, obećala sam vam Kolumnu “Ćerka Komandanta” iz tri dela, i čekamo trenutak da vas iznenadimo. Ivu sam odustala da pišem, jer je Ildena sasvim dovoljna na sajtu, a sada ono o čemu ste želeli da pišem.

Umetnost je sprdati se sa budalama, a poštovati pametne i obrazovane ljude. Moja draga Dorćolka je u svojoj kolumni napisala jednu reč, koju volim, a to je krativnost. Ja sam učila od najkreativnijih ljudi, sve što danas primenjujem. A to je, da se ne eksponiram u gomili, da se ne družim sa gomilom koja se druži sa tom istom gomilom, da ne kradem, da ne lažem, i da se izvinim kada pogrešim. Želim da vam kažem i najbitniju reč, -Nikada ne iskorišćavajte ljude. Bilo da vam je neprijatelj, ili daleko bilo prijatelj. Neću kritikovati modnu scenu u našoj zemlji, jer ona i ne postoji. Postoje “statisti” i oni koji lažu da su deo modnog sveta. To vam dođe na ono, da se Instagramuše nazivaju modelima, i ku*ve po kojima se pi*a u Turskoj na kombinaciji, ovde lupetaju da su modeli. Moda je postojala devedesetih, kada su pod sankcijama Radujko i ekipa radili revije, i kada je naša Nata Vojka otišla u beli svet. I, to je to.

Bila sam prisutna na jednom velikom kastingu tamo preko, kada su modele slikali mobilnim telefonima. Mislim da sam vam i pre godinu i po, o tome i pisala. Od stotinu ljudi, niko nije prošao kasting, ali su dobili mogućnost da rade kao modeli za butike i kataloge. Svi modeli sa Balkana su bili odbijeni, jer su im preskupi “bukovi” bili nerealni, i fotošopirani. Onda sam ukapirala iz kog razloga modele slikaju sa mobilnog, da bi videli da li ih voli “kamera” iz ugla običnog posmatrača… Nadam se da će u komentarima biti i onih koji se bave ovim poslom, i nestrpljivo čekam vaša iskustva.

Žao mi je mladih žena koje su prave lepotice i nemaju mogućnosti da se dokažu van ove sredine, da osete pravi glamur preko grane, i da svoju lepotu naplate poštenim umetničkim radom, a to je modna scena. Nažalost, mnoge postaju hostese po kafanetinama, kasnije ih pod svoje lažne skute, prigrle razne padavičarke koje ih predstavljaju kao Mis za klijentelu, a neke postanu silikonske spikerašice, ili završe u rijaliti programima koji su dno dna.

Žene moje, kraljice moje, pokušajte da vam neko uradi lepe, prirodne slike koje ćete slati na mail modnih agencija preko grane, i čekajte odgovore. Dragi moji muškarci, frajeri moji koji me čitate, a volite modu i palite se na sav lažni sjaj iz domaćih spotova, ne budite glupi. Ako vam je već stalo da se pojavite u video klipu, a lepo ste građeni, uradite to, ali ne ložite se da je to zanimanje. Neka vam to bude hobi…

Škljocko je jedan od najvećih prodavača magle na ovim prostorima. I namerno nisam htela da mu posvećujem celu kolumnu, pa i kasnim jer sam dopunjavala štivo… Proslavio se, svi znaju kako i na koji uvlakački način. Danas u svojoj “garsonjeri” privodi teretance uz obećanja- ludilo, maco, cico -karijere… Ali ih sapunja, i nakon snoške na licu mesta, neke i okrene sa one strane. Mnogi iz Zemlje Duvana, misle da će preko njega da upoznaju cice mace sa javne scene, pa dopuštaju da ih on odrađuje u “garsonjeri” pa vremenom zaglibe u eskort raboti.

Škljocko se druži sa osedelim editorima nekih lincencnih izdanja, a oni sa likovima iz pojedinih aktuelnih medija, pa se pomažu i dopunjuju likovima. Baš istim onim neiskusnim likovima, koji su zgodni momčići željni blještavog sveta show bizzza. Oni koji “natrte” sve ove vremešne femkare, preporučuju se kod inostranih, koji to plaćaju debelo. Jedan ofarbani švalja, koji sarađuje sa “mlađanim” škljocarom, odvodi mnoge muške modele kojima obećavaju kampanje, koje se završe u krevetanju (sorry zbog ove reči) matorih stranaca. Kao što postoji jedan škljocar koji je slikao sve kataloške radnice, a o njemu nije bilo ni reči, jer radi za jedan žuti presing, tako postoji i škljocko koji radi za likove. i koje nudi tamo preko.

Jedan lepuškasti momčić iz glumačke familije je radio slikice kod ovog, i on je pozvao nekog “nosatog” estradnjaka koji momčiću servirao da će od njega napraviti broj jedan. Nije tako bilo. Navukli su ga na sve i svakoga, i dečko se lečio od depresije godinama…

Ovo je tema, o kojoj bih danima da pišem… Ali, onda se setim informacija koje su mi moje ptičice  juče prenele, da jedan makazar podvodi, kao i ovi astro vidovnjaci, koji bi u nekoj pametnoj zemlji sada već svirali klavir i neki čika Doca bi im prepisao terapiju…

Najsmešnije je, što Škljocko glavni sada fotka i obične ljude da se pokaže kao kreativac, a i kao i mamac, jer Huremki preporučuje za “projekat” lažne zavodnike, a koje je on trtio u garsonjeri… Namerno će ova tema ostati nedorečena, jer mi je sinula druga ideja za jednu kolumnu koja bi se mogla zvati “Sjaj domaćeg selebritija.”

Slušajte roditelje, oni nikada ne greše. Bolje je provesti deo života kao neiskustvo i smarati se u četiri zida, nego da postanete žigolo. Pamet u glavu i čitajte knjige. Ako su vam dosadne, Guglajte i informišite se. 21 je vek!

Pohvaliću pojedine makazare, jer zarađuju dobru lovu i ne moraju da se krevetaju, i tu skidam kapu. Za Trešeranu imam i par hintova kako ih vi nazivate. Sukana iz “projekta” mi je na prvom mestu najgadnijih persona trenutno. Za četiri ljubičaste je opštila sa Dzudzom u Štali, koji u slobodno vreme “mrlja” sa Botoksom. Pohvala ide svim komentatorima na crvenoj platformi koji su provalili šta nam se servira u medijima… Drago mi je da mladi kapiraju šta je loše u društvu i ko su trovači prostora u kom obitavamo. Gledala sam Eurosong, i oduševljena sam scenografijom i svim finalistima. Jedino mi je žao Hrvata koji se nisu plasirali u finale, ali najbolji su odabrani. Sestrata od zavidne Sestrate je blistala. Kada se setim koliko je visočija bila zavidna na nju pre par godina… Ali, ostaviću to za drugi put. Hladna je postala vrela na sceni, i iako mi je nebitna, navijaću za svoju zemlju i pozivam i vas iz dijaspore da to učinite. 

Inspirišem se ženom čija je slika iznad kolumne, koja je volela čoveka, za koga se dva puta udavala. Jedna i jedina, neprevaziđena Elizabet Tejlor i njen Ričard Barton. Upravo sam se sredila, i namirisala njenim parfemom “White Dimonds” i idem na kraći put. A kada se vratim, čeka vas novo štivo sa kojim ću pomeriti granice u selebriti novinarstvu.

Današnja Kolumna nije “komercijalna” ali je kao i sve što radim u show bizu edukativno. Volim vas, i budite svoji i posebni. Do sledećeg petka u podne, Vaša Big MAMA sa Vivstarsa! 😉 😉

Copyright Vivstars.com Zabranjeno preuzimanje bilo koje Kolumne. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove Vivstars-a Svi likovi i događaji su fikcija i slobodno mišljenje autora

35 Comments

 1. D*PE KIM KARDASIJAN

  Bas sad čitam na jednom portalu kako je devojka debelog songera (zaboravih njegov nick ovde,znate onaj sto se tumbao po livadi jer je vozio nakokan vanilin secerom) otisla kod svojih nazad,jer debeli nece da je ozvaniči… srmc smrc a jos malo pa junior stize..a mala je bas napravila lep plan kako da se obezbedi sa par nekretnina i ostalom pokretnom i nepokretnom imovinom,ali izgleda da se debeli opametio.Dosta mu bila jedna spondza.

 2. Effy

  Kako zovemo onu songericu iz “ljepe njihove” što se druži sa Grlicom? Badrina beše? Isuse, koja du.euvlaka. Evo ja dokona pa gledam Grlicine slike na jednoj društvenoj mreži, neke čak i malo poznate javnosti, jako lepa i otmena žena, ali što mi bode oči ova malopre pomenuta songerica pa to je neverovatno. Tačno se vidi da je žena neko zlo koje se šlihta Grlici i tim nekim džet seterima ne bi li se i ona uvalila nekom bogatunu. Proračunata i folirant. Ne znam za vas ali ja joj nikada neću zaboraviti kako se pre par godina otvoreno radovala oslobađajućoj presudi tamošnjim “domobraniteljima” to je međutim i dalje ne sprečava da peva narodu ovde i gostuje gde god može. Ogavna persona. Da sam na Grlicinom mestu popila bi ta odavno šut kartu.

  • Kuzmankovicka

   Znam za jednu pricu kada je napravila opsti haos na primorju sto nisu znali ko je ona.. ?

  • D*PE KIM KARDASIJAN

   Mogu samo da zamislim koliko ta songerica mora da se ulizuje Grlici da je ova zadrzi u drustvu..mora da se*e med..najlepsa si,najbolja si,svi ti zavie,ikono boginjo…čak ni ja za Hvaljenu tesko da bih mogao da smislim takve opisne prideve…

  • Nekad sam voleo Lady Gagu

   Zapravo…..ona koristi jednu prilicno rasprostranjenu bolest ovog naroda-sve je tudje bolje, in, a mi cemo biti bolji od ostalog dela ovog naroda pa cemo svima da prostremo tepih, srce, okrenemo pedu, ma koliko pljuvali po nama i koliko duboko bodez zarivali pa vrteli i vrteli…
   Ozbiljna bolest!
   Niko na prostorima eks-yu ne boluje tako i toliko!
   Ovde cak i oni koji se nisu ni rodili dok je yu trajala!
   Koliko recimo svetski no.1 ulaze napora da nas “osvesti” da je u redu i prirodno navijati za badrinine…koji nikada nece javno nesto slicno reci, a njemu naravno ide bravo!
   Ne moze se mozda od toga pobeci- i samom mi simpatije odu na komsiluk- ali od toga nikada ne bih pravio manifestaciju jer…povratne nikada nema i nece je biti!
   Zivim realnost!

   • ZvezdanaStarletic

    Ja ne pristajem da me smestis u taj “kalup”. Ja iskreno navijam i za njihove lepe i za krsne i za sevdahlije, OSIM kada se takmice sa “nasima” . Nema veze da je lepse tudje, lepo je lepo po mojim arsinima, ili dobro, ili nije lepo i nije dobro.
    Mene recimo nas no1 za mnoge stvari prilicno nervira, ali kada igra on, ja navijam za njega. Jer je nas. Da ne ponavljam pricu da ne grizem nokte kad ne osvoji milion dolara, to je druga prica, ali navijam za njega. Za nas.

 3. Tina Bambina

  Sestrata koja nastupa na najvecoj festi vcrs je pretalenat i nista nije uradila od karijere jer joj je “sestrata visočija” utuvila kako je estrada ovde losa i da ne treba da se time bavi van granica juzne zemlje. Greska, jer ona ima talenat i ostala je u zepecku svoje ljubomornije sestrate.

 4. Irina

  BRAVO BM ?

 5. Semi Dzo

  Predlozi za sl kolumnu. Kafe Kafe songerice koje se najvise foliraju u medijima a koje imaju najvise putera. Posle Madam iz Senke spremi neku senzaciju u tom maniru, i vrati se estradnim i realiti tracevima u tome si najbolja, ne moras ih hvaliti ali ih opleti.
  Danasnja kolumna je dobra ali je mladji citaoci nece skapirati , da si dala imena ostecenih od strane skljocara bilo bi razumljivije, ali te razumem da si zasitila ljude koji su sa njim saradjivali.

 6. Smilja

  Meni je svako citanje kolumne kao neka mini psihoterapija na kraju radne sedmice, gdje se saberem sama sa sobom i onda sam “prociscena” za uzivanje u vikendu ? Za susjedu sam bas odusevljena za ovo sto si pisala, nisam znala za njeno doskolovavanje u ovim godinama i volju za radom i ucenjem tako da me je to bas inspirisalo. Kada se preispitujem oko posla i prepadnem se da nesto necu moci savkadati, onda procitm ovako nesto i kazem sebi, ne se*i ti sa 28 godina. A nisam ni sumnjala da je od svojih dragih sugrađana dobila posprdne komentare… ? A iz svog iskustva, ljudi koji pljuju blogove i drustvene mrze, obicno najvise vise na njima, ali upijaju sve debilizme, ove o kojima Mama pise, tako da ssvaki put iznova i iznova iznenadim koliko ljudi imaju dvostruke arsine za sve i koliki se ne stavljaju u tudje cipele, već pljuju samo da bi imali o cemu prditi. Valjda cu se opametiti ? DKK, obozavam tvoje komentare, ali i sve ostale, raduju me kao i blog, a Mami zelim divan provod i da napuni baterije za nove pobjede ?

 7. Boka

  Ko je Skljocko? 🙁 hvala za Kurjadina, pretpostavila sam da je ala ?

  • Bella

   Gabaritan crtač video zapisa od Hvaljenke i ostalih iz prošlog milenijuma. Kao napravio je Revolution u tome. Istotimni, pričao je kako je šetao Luvrom sa 5 godina. Danas ga slabo i ima u medijima.
   Za Kurjadina je Mama potvrdila sve što sam ja prethodnih sedmica pisala ovde ?

   • ZvezdanaStarletic

    Ja sam prosli put bas branila Hvaljenku i njeno pravo da sebi bira prijatelje kakve ona zeli pored sebe. I dalje isto mislim i imam milion argumenata u njenu korist po TOM pitanju. Medjutim, potpuno mi je nelogicno da ona nije znala za neke stvari o svojim prijateljima. Kapiram da ona mora da cuti o mnogocemu i mnogokome, ali ovi su crvi, njih je ona mogla lako sutne. Pa zasto nije? Cak im je “pomogla” svojim prisustvom u njihovim zivotima. Nemam nameru da ulazim u neke rasprave sa bilo cijim fanovima, ni da napadam Hvaljenku (ni da krenu da Skandini pljuju po Hvaljenki).
    Volela bih da neko da logicno objasnjenje (ili ako ga nema-i to je neki odgovor).

    • Mirka

     nema tu logike s kim si takav si.

 8. Mila

  Bigi da li raspolažeš nekim pikanterijama iz života sada već bivšeg fudbalera sa sedistem u Panonkinom rodnom gradu.Zena mu je vrlo aktivna na Insta,deluje kao bajka,a sto je prosto nemoguce kada su tzv lopatasi u pitanju.Mozda neki podbloger iz tih krajeva zna nešto,ima ih vise,konkretno mislim na onog sto ima dvojnika u jednoj od prethodnih sezona jednog takmičenja?‍♂️??‍♀️Pozz svima super ste?

 9. D*PE KIM KARDASIJAN

  Pozdrav ekipo. Da li mi se čini ili je ova Kolumna napisana u nesto blazem tonu nego obicno? Plus je Keva na putu,i sve mi se čini da je neka nova ljubav u pitanju,mozda neki seik ili princ sa Bliskog
  Istoka? Pa kad Mama parkira svoju jahtu od xxx metara,nek pocrkaju ove Instagramuse od muke.Razmisljam se dal da raspalim po Skljocku,ili bi mu to dalo samo dodatnu reklamu? Ono sto je generalno tuzno jeste koliko su prave vrednosti,da ih tako nazovem postale deplasirane u rukama
  kapitalista.Obrazovanje,postenje,zelja da svojim radom sebi obezbedis lep i pristojan zivot padaju u vodu pred prostotom,vulgarnoscu,jeftinim snoskama,uzivanju u konzumaciju brasna i raznih drugih fetisa.Kad pogledamo ko danas ima velika novčana sredstva i kako dolazi od njih,prosto je tesko zadrzati ispravan kurs na koji su nas roditelji uputili.Kako objasniti mladoj populaciju da jedna fejk torba koju zaradis za par minuta klečuci ispred debelog bumbara u toaletu ne moze da ucini da se osecas bolje i ispunjenije iznutra?Moj savet bi bio samo i sto vise ulagati u obrazovanje,naprekidno učiti i povecavati krug ljudi oko sebe,ali kvalitetnih,i tada se vrata otvaraju i osecaj da si nesto zaradio/postigao sa svojih deset prstiju i svojim znanjem ne moze nista da zameni ili nadjača.Takodje učenje stranih jezika je vise nego potrebno,jer sa obrazovanjem i poznavanjem jezika mozes bilo gde.Rad,trud i zelja za napredovanjem uvek pobedjuju i donose rezultate.Tako da omladino,manje silikona,gledanja Stale i druzenja sa drog*ranim budala koje brzo voze i prolaze na crveno,a naravno pod obavezno čitanje svih Kolumni na ViV-u, jer od nase Keva moze mnogo toga pametnog da se nauči,kao i do podblogera.Inače sam prehladjen par dana,i danas sam batalio antibiotike,i presao na kuvano vino,pa da vidimo da li prirodne stvari bolje leče od hemije

  • Palmina Žirafka

   Ovde ce pasti takav keks ?
   BM mogla si da napises sve o skljocar dembeliji a ne u zavijenoj formi. Znamo da znas vec si ga peckala u kolumnama . Daj imena. Koga je sve obmanuo itd

  • Kuzmankovicka

   Dkk, R..k je spas ?

   • D*PE KIM KARDASIJAN

    Sad sam googlao vezano za njega,definitivno ga moram probati.Dal je do prolecnih alergija ili do promene vremena,ovih dana nisam ni za sta 🙂 🙂

    • Kuzmankovicka

     Meni samo on pomaze, prelezala sam dve nedelje dok ga nisam otkrila 😀 brz oporavak ti zelim DKK, pozdrav mami koja je veceras bas aktivna ?

    • Inna

     Nemojte Ri..ek ako ne planirate da prespavate dan, bas omamljuje. Bolji vam je D..ol i to ..te.
     Koga ne mrzi, parce djumbira 1-2cm , moze celo ili da se izrenda,ubaciti u kipucu vodu, prokuvati nekoliko minuta, ostaviti da se prohladi, piti toplo sa malo meda i limuna. Kome odhovara moze i malo kurkume. Tata mata za prehladu, viruse i ostale karakondzule!

  • D*PE KIM KARDASIJAN

   Pa eto,pio sam antibiotike,zavrsio bočicu.Veceras sam pio vino koje je bilo fantastično,i tako mi je prijalo.Sada lezim ususkan u cebe,pa da vidimo da li ce vino doksuriti ostatak prehlade.Znaci i ti kad se zaljubis sporije mislis? Ljubav isto deluje na mene,dal napolju sijalo Sunce ili padao grad svejedno. A i kod mene trenutno nista (mada ima neko na koga često mislim).A sto se masaze tiče,ako si za nju vesta kao iz pisanje Kolumni,onda to definitivno moram probati hahahaha. lepo se provedi tamo gde se nalazis 🙂 🙂 🙂

   • D*PE KIM KARDASIJAN

    U tvoje vestine nikad 🙂

 10. Mila

  Čula sam i ja priču o sinu iz glumačke porodice, ali da je učestvovao sa pomenutim akterima u upropašćavanju “bivšeg snajke” Krstić femili, a sad, verovatno su obojica iskorišćeni na neki način. Pošto smo povampirili Banjka, mene zanima jedan songer, koji je bio popularan krajem devedestih, glas nikakav, stas vrhunski, zove se i preziva kao Sokić reper, a nadimak mu je bio s.press. Pozzzzz svimaaa

 11. Exspikerko

  BM, ne znam da li si znala da je egzaltirana najavljivacica Tiestovog staklenika bila kajsija, kao i obicno, kada je nedavno umalo mogla da zauvek zaboravi na potpisivanje autograma? O tome ne suskaju samo nadnicari staklenika vec i Kucurini “ti-nu-ni-nu” hipokrati, koji kazu da je samo zahvaljujuci ljutim promilima sacuvala pribranost kada je izgubila u sparing mecu sa Ikarom. Na zalost nekih njenih koleginica sa vise terenskog iskustva (ako me razumete?) nije gasirala brlju kada im je pakovala sut karte iz staklenika, ali jeste praktikovala eskimski poljubac sa Tiestom u njegovim odajama. Tada je mogla da mu trazi i da postane nova madam Tiesto, on ne bi imao nista protiv. Nogara za talentovanije najavljivacice mogla se tumaciti kao znak paznje ili dobra volja sa njene strane u tim trenucima. Zaustavila se tek kada je videla ledja i svojoj uciteljici Vatrenokosoj, neprikosnovenoj o..oj heroini.
  Kajsija trenutno zeljno iscekuje svoj povratak u Tiestove odaje i verovatno evocira uspomene na dogadjaj sa kolegine svadbe kada su joj u “dro.a Po.toroz” fazi doslovno ispale vrsnjakinje iz dekoltea, naocigled svih zvanica, dok je djipala u ritmu nekog naftalin narodnjaka.Trenutno valjda ima plan da se resi i one sto je u staklenik dosla sa Nesrecne, a sada u programu persira Sarenom ljoberu. Medjutim, uskoro se Tiestovom stakleniku pridruzuje i Spasenija, ocvala muza blazenopocivseg udaraca zunzara u studiju i nista manje ambiciozna najavljivacica, tako da ce Kajsija imati pune ruke posla kada ponovo, Boze zdravlja, pocne da truje piplmetre sa kolegom Carapom. Poyy

  • ZvezdanaStarletic

   Vidis kako je nama kad pokusavamo da odgonetnemo likove ?. Kiss

 12. Keikei

  Samo cu na kratko jer sam u haosu sa poslom.
  Vlajkica slatkica I ja smo nekada davno u srecno vreme, imali kucu do kuce na moru. Bili smo nerazdvojni drugari, dozivljavao sam je malo starijom sestrom. Kasnije kroz zivot smo se sretali par puta I svaki put je susret bio kao da se cujemo/vidimo svakodnevno… Opet nas je na kraju zivot odveo na suprotne strane, nju napatio strasno, zatvorio za vecinu ljudi (sa dobrim razlogom). Sve sto si rekla stoji. Dokaz da istoriju pisu ‘pobednici’, u ovakvim slucajevima istinu pisu mocnici/oni koji imaju bolje veze. Svasta je ona mogla da postigne da je bila odmah tamo preko bare.
  Za Banjka se ne bih slozio… Ne znam pozadinu njegovog zabranjenog ljubavisanja, niti toliko o njegovoj proslosti. Ono sto znam da je bezrazlozno nadmen, neretko bahat, gord, vecito namrgodjen lik. Veliki grebator, da ne kazem sponzoru*a. Iskreno, ne znam kako ga ona njegova zidarka trpi, uopste mi ne odaju nikakvu prisnost, skladnost. Njemu interes iz ociju viri, a zmije mu kampuju u dzepu.
  Mozda se dobro drzi spolja, ali iznutra… ne daj se prevariti….

 13. Koka iz Bloka

  Bigi zaboravila si da kazes kako je na Eurosongu i Rusofilov decko 🙂 Navijam za njega, jer mu je pre par godina nepravedno uzeto prvo mesto.

  • Inna

   @koka iz bloka, ko je Rusofilov decko? ?

   • Anka Crnotravka

    You Are The Only One

 14. Sunce

  Ti si ženo, čoveče, genijalna! Čitam te od početka, komentarišem prvi put i puno mi je srce kada vidim da u Srbiji još uvek žive ljudi poput tebe i da nisu popustili pred negativnom selekcijom ???

  • Sunce

   I da sutra prestaneš da pišeš, neverovatnu misiju si obavila i hvala ti na tome! “BIG MAMU” uvesti srednjoškolcima kao lektiru da otvore oči na vreme!
   Srećan put želim ☀️

 15. Crveno

  Sada kad DKK otvori temu o Skljocku ahahah . Za sledecu kolumnu pisi o spikerkama sa javnog glasila, o onima koje su se najbolje udale modelsice,svalje,songerice. Setila sam se i one iz Zemlje Duvana sto je pobedila u velikom oku davno, operisana od glave do pete , znal li neko gde je sada i sa kim je zakevila.

 16. NADA MARKOV

  Pisi uvek ovako na tvoj nacin…zato te mnogi i volimo … samo nemoj kasniti i neka BM kolumna bude kao nekada u podne ?

  • KLEO

   Neka kasni moze joj se ? stigla sa posla taman pa da citam pod blogerima ljub

Comments are closed