Big MAMA! “Poljubi me, i reci da me voliš političaru moj. Tvoja obeležena”

You may also like...

73 Responses

 1. DoktorkaEvil says:

  Meni je i dalje fascinantno kako je ono slavlje odisalo seljanom…falio je samo vo na raznju u pozadini i Vendin poster kao najava za sledecu subotu. Komedija. Ali onda vidis slavljenika – glava mungosa, novo skupo zubalo tipa “stavi sto belje, da kad se nasmejem, ljudima kataraktu izbijem”. On i onaj senki versaci ili kako god kupuju zajedno garderobu. I onda mi vise nije smesno.

  • Cg snajka says:

   hahahahahhahahahah Senki ili Sneki Versace gde se njega seti but its trueee ???

 2. Boka says:

  Bigi, evo afere za istraziti taman do petka : Hvaljena, Skanda, Drhtavi, i ovaj organizator proslave, ima li sta o njemu zabavno? ?

  • Mirka says:

   u cijeloj prici mi je jako cudno kako Hvaljena pjevusi slavljeniku i jos povela naslednike, kome Dark Bossu, meni blam ,i da onda ce po milionti put treptat okama i reci, kako ona nije znala cime se bavi taj neko, kao ni mnogi kumovi i drugovi. Ova zena se smije cijeloj naciji u lice , ne ovo joj nije trebalo.

  • ZvezdanaStarletic says:

   Ma kakva afera. Skandi je, nicim izazvana, ipak sve tacno napisala u prvom postu. Drhtavi joj opet, nicim izazvan, odgovorio. Onda je Skanda, po obicaju prolupala i preterala. Njena life-story.

  • Cg snajka says:

   Ali clanak u novinama o poslovima slavljenika hahah presmesno a njegova gosca na svim proslavama preserka o kojoj sam imala visoko misljenje ma i dalje ga imam jer mislim da je sve to placeno ne znam iz kojih razloga. On i Hvaljena su iz istog kraja.

   • Mirka says:

    Skanda svaku rjec sto je napisala stoji , ali ne znam , ce u sve to, zasto stavlja svoju karijeru u torbu pusti ono sto te se ne tice, stvarno mi nije jasna cemu sve to ,kad ce shvatit da njena istina je daleko manje bitna nego necija laz, a tako dobro moze da zivi.

    • ZvezdanaStarletic says:

     Vidis Mirka to sam i ja pomislila milion puta. Sta ce joj sve to. Ma sta ce joj i karijera. Ona bar moze da zivi i da uziva. Pa onda pomislim sta ce i meni posao od kog osedeh. I moj covek vrlo lepo zaradjuje (za nase uslove, ali naravno ni blizu kao Skandin covek). Mogla bih da sedim kuci, ali mi savest ne da. Tako verovatno i ona. Hoce da se zna da moze i sama. Sujeta, sta li, i mene radi. E mislila sam da sam ja luda. Ali ona je ludja za taman tolko miliona koliko ima vise od mene. Samo sto joj je nacin uzasno pogresan. Reklo bi se da godinama covek stekne neku mudrost i takticnost, a ona ni pravu taktiku da ubode. Neka, ja sam se slatko ismejala na post Drhtavog, iako je prilicno zamenio teze. Ali je znao gde boli da udara. Za sve to vreme, najmudrija od svih mudrih- Hvaljena- gleda neku serijicu i smeje se.

     • Biserka says:

      Moram da se nadovezem na to, sto ona sjedi i gleda seriju. Nema nista gore nego imati takve prijatelje koji ce ispasti svima fini i mirni, a ti za njih prljaj ruke i ruku u vatru stavljaj da ih odbranis… Dobro je ipak Skanda rekla Masnom. Ne kazem da mu je ona neki bolji drug, ali nije ni ova.

 3. Keikei says:

  Jedan usputni hint, do septembra, sad mi je sezona, pa ne stižem da pisem. Nogoloptas od M. Jacks..n schonjave instagramke, ima cicu-i to kakvu, prirodna lepotica, damski pokreti i maniri-usadjeni, ne steceni. Navodno, on i schonjava ni ne zive zajedno, to vec ne znam, ali sam ga video sa ovom zenskom, deluje zaljubljeno. Iskreno, premija je za njega, ali opet ko zna sta joj je u glavi.

 4. D*pe Kim Kardasijan says:

  Jednom mom gej ortaku (koji je poprilično trazen u tom svetu)stize poruka na Insta sa praznog profila-Budi u to i to vreme na profilu,neko ce ti lajkovati par slika,pa ce ponistiti lajk,a ti kad vidis ko je,vrati se ovde da nastavimo chat.I drug pratio to odredjeno vreme..kad fotke mu lajkuje jedan mlad i jako lep aktor..zove se isto kao pobednik sedme sezone Zvezdastog Prdaksn takmičenja..a poznat je medju mladjom populacijom kao jedini srpski aktor koji se pojavio u poslednjoj sezoni mega-popularne serije-Game of T*

 5. sladja says:

  Napisi nesto malo i o glumackom miljeu.O najpoznatijoj braci o ekipi ..e na …nu o ekipi …e medje.

 6. Meow says:

  Moze neki hint ko su Tajna Sluzba i Čoko? Malo sam mladja,prastajte

 7. D*pe Kim Kardasijan says:

  Da dodam i ja nesto na temu:Komunizam je u osnovi najbolji moguci sistem drustvenog uredjenja koji je smisljen (ili teoriji). Ideja da svi budemo jednaki,da nema beskucnika,gladnih ili na donjoj liniji siromastva je naizgled savrseno stanje u drzavi .Medjutim, Komunizam u praksi nije izvodljiv jer nismo svi isto radno sposobni i pametni. Evo primera. Imamo- komsije. Jedan ima milion evra,drugi je alkoholičar i beskucnik. I mi uzmemo pola miliona od ovog prvog i damo drugom. I oni su u jednom trenutku jednkai. I sta se desava za godinu dana od toga? Ovaj prvi, radi,ulaze i od pola miliona opet napravi milion,a ovaj drugi popije i prokocka pare i opet ostane na 0…tako da od Komunizma nema nista…jedini razlog zbog koga je Jugoslavija kao komunistička zemlja bila uspena,jeste jer smo imali jakom i pametnog lidera kao sto je Tito,koji je uspeno balansirao izmedju Istoka i Zapada. Svi ostali posle njega ne vrede ni njegovo crno ispod nokta.