BIG MAMA! Pevačicin muž plaća LJUBAVNICI stan a, SRCELOMAC ima dečka!

DRAGI MOJI,

Nekada mi je bilo žao Čivave što toliko plaća likove da joj glume verenike,muževe, jer sam bila ubeđena da je gladna pažnje i ljubavi. Ali, nikada ne verujte alavim ljudima, koji bi vola pojeli da zadovolje i želudac i ego. Pisala sam o tome da imam informaciju da je lažirala ono, a pošto je “strani državljanin” u toj republici je dozvoljeno surogat family. Nemam protiv ni toga, ali sreća se ne pokazuje na društvenim mrežama, o sreći se ćuti i uživa u njoj. Kupila si jbte muža, imala si ludu sreću da se obogatiš preko grbače prvog verenika koji uživa sa dečkom sad, pa šta hoćeš više!? Nego, da pređemo na stvar. Dojadilo KUPLJENOM da bude psić, pa je brže bolje našao ljubavnicu i to konobaricu koja radi u njegovom omiljenom kafiću na Novom Beogradu gde jedino i sme da izlazi. Taj kafić je meka za skorojeviće,menadzere i estradnu bagru sumnjivih likova. Dve godine su zajedno i od Čivavinih para joj plaća ljubavno gnezdo. Kažu mi ptičice da KUPLJENI toliko dobro liže, da ima opasnu alatku i da može više puta da doživi vrhunac. Možda ga i ja iznajmim, ali ne volim sažvakano meso da prostite.

Tražili ste mi neku gej aferu i to onako sočnu. Pa evo je jedna poražavajuća. NABILDOVANI pevač šatro ljubitelj misica,manekenki i lomljač ženskih srdaca se vratio GRADSKOM DEDI koji mu je i omugućio snimanje prvog albuma. Početkom dvehiljaditih je bilo nepisano pravilo, da ako kresneš GRADSKOG DEDU (tada je bio samo GRADSKI), odmah ti završi u izdavačkoj kući za koju i dan danas radi album. E, tako je NABILDOVANI obnovio vezu jer mu je potrebna reklama na najgledanijoj televiziji gde DEDA ima odlične kontakte. PJEVAČ grupe iako je taze oženjen, on i dalje održava kombinaciju sa svojim saborcem iz grupe koji mu pravi ljubomorne scene na svakom nastupu. Vidite, kao i kod žena koje se dele na zavodnice i parkirašice, tako postoje i gej ljudi koji su uzor po svom načinu života i oni šatro strejteri koji su veće žene od bilo kojih tetkica. PJEVAČ čim malo više popije voli da zavuče od pozadi, a uvek se priseti da nije bilo BRKAJLA on bi i dalje bio anonimni pevač od 10. evra na Cg primorju.

Kada smo kod ŠVALJE KOKS kojoj se smeje ceo region koliko se uvlači NJOJ, prisećam se kada ga je pre par godina u toaletu najpoznatijeg gej kluba u prestonici pocepao, da doslovno pocepao SAFIR koji sada ima PREPARIRANU devojku, ili šta god, a meni ona liči na KINESKU LUTKU na naduvavanje. Malo su se njih dvojica preigrali tableticama tada, i znam samo da su se i iz Hitne smejali kada su videli prizor. Nego PREPARIRANA je prihvatila ulogu verenice jer je bivši provalio ko je i šta je i odmah je zamenio. Ona je neka vrsta BEDEVIJINE kopije. Mutava, misli samo na popularnost (nikada je neće imati), i na lovu.

Kada smo već kod tabletica, ANOREKSIČNA uvek masne kose, kojoj je kao i njenoj “zemljakinji” Amerikanos finansirao prvi album je skroz skrajnula. Od kada je i devojka i kombinacije šutnule, ona se odala porocima jer nije sposobna ništa da radi kreativno, kao na primer njena “zemljakinja” koja će roditi sponzoru dete, a oženiće je bi drug.

Za sam kraj vam uvek ostavim treš sedmice. Rijaliti DZIBER je opalio VRIŠTALINU. Ona jeste laka, ali sestro slatka zar sa njim koji kada se napuderiše ne zna koju više keca po oznojenim klubovima. Šta će ti BIG DEDICA reći, jel hoćeš da ti uskrati režije za stan kao onomad kada si se jahala sa njegovim protivnikom… Kada smo već kod Dzibera, ona njegova PROPALA je spala na najniže moguće grane jer je sa anonimnom obeleženom ribom jurila celo leto uzduž i popreko od Zemlje STIJENJA I KAMENJA do LIJEPE NJIHOVE ne bi li našla nekoga za kombinaciju. U kakvom je društvu, verujem da će dogurati daleko. 😀

Čekam vaše komentare i sugestije naravno….

VAŠA BIG MAMA!

31 Comments

 1. Mia

  Orašastu znam ‘iz vidjenja’ iz radionice gde se prži kafa 🙂 :p Bila sa jednim tipom, vucarali se i samo cujem op sad je sa cupavim sportistom. Nedugo zatim, eto ti-vencavaju se… Prosto sam ostala u šoku. Prica se da je odradila jednog iz nov. redakcije sa Dorćola i dobila medijsku paznju oko svadbe, kakvu niko nije imao…
  Šteta za nabildovanog, kakav frajer (iako nizak), ako stvarno ima malog, onda mi je lakse 😀

  • Roxy

   Bas je nizak, ? Da nije sto jeste mogao bi da bude dzepno izdanje, ono stila pocket rocket ?

 2. Effy

  @ Roxy, hvala sestro. Zasto se ovde nikada ne pominje Ka.ly ili Samoprozvana Diva? Ko je stiti? Znam za njene afere sa jednim fudbalerom iz Bosne i sa sinom jednog k…sa koji je bio ili jos uvek jeste vlasnik R… …a. Pisite o tome ko zna..

Comments are closed