Big MAMA! PETKOM -“Piramida BEOGRADSKE PROS*I*UCIJE i Nove zgode i GRLA Javne scene!”

You may also like...

81 Responses

 1. lemme says:

  pisite o ex plavusanu vise, ima svasta

 2. Anika says:

  Pozdrav svima. Ako je Hokliska onaj na koga mislim, ima imanje na zapadu Srbije, odakle je i rodom, ogradio jedno jezero, mestani pop*eli. Cula sam i da je bolestan . Tata mi je skoro pricao situaciju da ga je u tom jednom malom gradicu sreo, pre 20 godina, pokvarila mu se kola, a unutra gola riba, i on kao ajde da izadjes da guras kola i kaze mom tati gledaj kako gura k**va. Pozdrav BM i svim podblogerima. Redovno vas citam i prezanimljivi ste :-*

 3. Jaa says:

  Ko je ta bicarka sto se druzila sa Noskijem?

 4. Helen of Troy says:

  Moram ovdje pitat, citam u par navrata o OLINJALA 600, ko je to aman? Mozak mi se topi ?

 5. readysetgo says:

  Big M, pisi vise o dva najooznatija ge.a u muzici, jedan uvek zgodan, drugi sa promenjenim imidzem koji se ubucio

 6. Effy says:

  Ljubim sve darlinge. Uživate li u ovoj zimskoj idili?
  Da “komentiram” i ja malo aktuelna dešavanja. Dakle, uvek sam mislila a u zadnje vreme naročito mislim da je Hvaljena težak …mer i foli.ant , pogotovo kada su u pitanju sve te njene bivše, sadašnje a možda i buduće “najkes”. Znate kako ona meni deluje? Kao prava .la ….. i nadžak baba.
  Žena koja je patološki vezana za svog juniora, posesivna i ljubomorna na svaku njegovu koja, naravno, nije dostojna njenog zlatnog čeda. Okej, neko će reći a kojoj je to madr ,najkas po meri i sve su ono manje ili više nadžak .abe koje ne podnose svoje najkase i nijedna im nije dovoljno dobro za njihovog juniora. To je okej ali nemoj mi prodavati priču kako si sva fina i kako ti niko ne smeta i kako su svi super i kako sve voliš. To važi i za njen odnos prema kolegama i njene javne stavove o njima. Nekako mnogo brate neiskrena i diplomatična a privatno ko zna šta priča. Jednostavno ispada ono što i jeste-licemerna, lukava i namazana.
  Ja poštujem nju kao songericu i nije da nema kvaliteta, sazrela je kao ličnost kroz mnoga životna iskušenja ali mnogo je prefrigana. I cela ta njena …… je dokaz kako novac ne kupuje stil.
  Skandaluša je najgora i najnezadovoljnija žena koju sam ikad u životu videla. I biće još gora kako godine idu. Čoveče, kako je stigla Božija za vređanje punijih ljudi. Nikako da se oslobodi onog jezivog podbratka. I nikako da se pomiri sa time da je njeno prošlo. Lepotica mi nikad nije bila ali je pre jedno deset ili petnaest godina bila baš zgodna. Sada je razdražljivi, frustrirani, svadljivi, otrovni miks tajladske trejni i Kiklopa. Uopšte nije ženstvena.
  Inače, slatko se nasmejah komentaru koji je ex žena od povređenog pevača ostavila sama o sebi. Samo ću reći : ahaha
  Panonskog mornara i muzičare te generacije i fele ne mogu hejtovati nikako pa taman da su čoveka …li. Jednostavno, ne mogu. Volim ga jer je pretalentovan i pesnik u duši. Ende.
  Budite mi dobro i budite pozdravljeni.

  • Kuzmankovicka says:

   Effy ❤️ bas mi je drago da sam naisla na pozitivne komentare, ovako nailazim samo na politicke prozivke gde ga pljuju da mrzi nasu zemlju itd, a ja da umrem za kartu za koncert 🙂

  • Roxy says:

   Effy, u sustaini ti je komentar super, sem onog o licemerstvu. Nije potrebno uvek iznositi javno misljenje, pogotovo ako je negativno, o kolegama. Kada si javna licnost to misljenje, zajedno sa hiljadu interpretacija ce obici planetu u nekoliko minuta. A onda se godinama vracati kao bumerang, kao ona lazna slika od pre neki dan. Ne mora postojati odgovor na svako pitanje, I ja I ti I svi mi pricamo jedno napolju a drugo unutar svojih zidova. Sigurno da te neko pita pred kamerama misljenje o sefu, komsinici, prijateljici, snajki, bices diplomata, kao I Hvaljena. ? a verovatno o nekom od tih imas grozno misljenje privatno.
   Sto se Panonskog tice sleazem se u potpunosti. Covek je jedna velicina, vrhunski umetnik I pevac, ima pravo na svoje misljenje kao I svi mi, iako mu se vec decenijama to misljenje o glavu non stop obija jer nije neke stvari malo diplomatskije komentarisao, kao recimo Hvaljena ili tetka Brenda. Ne zbog onog sto je rekao, vec zbog toga kako su izvedene neke interpretacije.