Big MAMA! PETKOM “Kad SPONZORI presuše i PRLJAVE TAJNE estradnjaka…”

You may also like...

62 Responses

 1. Carapanka says:

  Citam malopre neke vesti na portalu i zar ona kenka nije bila u vezi sa nekim zelena loptica plejerom? Ja bih, iskreno, volela sa pises o blogerkama nasim, iako mnogi misle da su to nebitne likuse, ali niste ni svesni kolikoj omladini su one uzor i kolko uticu na njih. Mislim da je ok da se malo prodrmaju i shvate da nista nije kao sto one predstavljaju i sta se krije iza lagodnog zivota. Rijaliti likovi nisu nista bolji od njih, tako da bi mogla, mama, nekad u treserani po njima.

 2. Inna says:

  To je Goldenka?!?! Au, pa strašno.
  I ispovest je horor za svaku iole pristojnu zenu. Pa koji to mozak i želudac može da podnese?!?
  A 600 evra ko je?
  I da li može da se o nekome napiše nešto lepo?!? Valjda ima.
  Evo ova Bidajka ne dira nikoga niti previše iritira, meni je čak simpatična kako se oblači, šta radi, dovela celu porodicu kod nje. I koliko znam, muž joj nije kreten i ne maltretira je, može da uživa pa sve i ako nabavi neku novu ženu. U odnosu na sve ovo, ona je sasvim ok. A ako je pre braka učestvovala u tom tušu ili kavijaru, kako je bogati arapin onda ozenio klozetarku i učinio je gazdaricom? Nesto tu ne stima..

 3. necapereca says:

  Sta je Skakutavoj? Jel stvarno bolesna?

  • Roxy says:

   Mislim da jeste. Dijagnoza je: Da bi zadrzala zeleni, mora provesti sest meseci u godini . Tako da zavisno koliko joj fali u ovih 12 meseci, toliko ce da traje “oporavak”. ???

 4. Carapanka says:

  Izgleda da je sve spolja gladac, unutra jadac . Da nema ove kolumne ni u ludilu ne bih pomislila kolko gej teslacenja ima kod nas, ajd ovo za kuv**luk smo svi negde i naslucivali…. ali da bas ovoliko se ne zna vise ko koga…