Big MAMA! Kolumna “Zatišje pred gurku -Diplome, Fanovi i Bivši.”

You may also like...

70 Responses

 1. s says:

  Ko su tenisačica i husband? Dajte neki hint. U kojoj kolumni se pominje krivonoga malinarka?

 2. Effy says:

  Ajme, koja navala kič fešti u zadnje vreme. Prvo juniorka loptarske legende, pa Tigrica, a sad i onaj nes..nik od propalog loptaca koji ima sreću što je muško, pa je zbog ozbiljnog promisku..eta dobio etiketu “zavodnika” dok bi ženu ka..vali da radi isto. Savršen primer je Panonija. A ko je mlada kada smo već kod toga? I ja se pitam koja bi htela da zaglavi do kraja života sa tipom koji je overio svaku ravuku u gradu. Bljak..

  • LionS says:

   Nekada su ovde dolazili odlicni komentatori, a sad ili krljini frikovi ili hejteri svega i svakoga. Savrsen primer je Panonka ? ? Za sta? Za naj r..vu decenije. Savrsen primer kako namestati muzeve ? Efy znam te sa tra*are, valja li ti neko

   • Effy says:

    Ne znam zašto repliciraš na komentar koji ne razumeš. Panonija je savršen primer kako su od strane pojedinaca li..ane žene koje su po njihovom mišljenju ponašaju nemoralno dok se muškarci proglašavaju za plejboje. Ko ima mozga shvatio je šta sam htela reći. Odlični komentatori ovde pišu i dalje.

  • B says:

   Koliko svatih, mladin otac je neki muljator iz vladajucih. Iz one firme sto nam nosi brm-brmove. Ali cura je lepa i zgodna, ne znam sta vidi u bekriji.

   • Cg snajka says:

    Mala je za primer, slatka zgodna, zavrsila tezak drzavni fax, kulturna.
    Sa bekrijom je vec 3g svasta je progutala i oprostila (prevare) i to pravdam prevelikom ljubavlju prema njemu ili prevelikoj zelji da se uda.

    • Effy says:

     Svaka čast onda, pa ako je tako kvalitetna kao što kažeš teško da je bila u pitanju očajnička želja da ne ostane neudata, verovatno da ga voli. Iskreno i ona druga žena od Golmana deluje kao ok žena. Nije kao ex Golmanka sva napucana i željna slave, doduše i ona se primirila i nema je više u javnosti.

     • B says:

      Bekrije se secam sa pocetka ove decenije, uzasno ponasanje, bahato, svaki put druga, uz puno brasna. Ova devojka mi bas deluje ok, i vidim da je zavrsila drzavni faks. Iz dobrostojece je porodice, tako da ni finansije nisu razlog. Ali ko zna, i ja sam kao zena sportiste imala fiksaciju na svog muza prvo nekoliko godina, mozda je neka simpatija iz mladosti, pa joj se ostvarila zelja. I to treba postovati. Za njega sumnjam da ce se ikad promeniti.

    • Kuzmankovicka says:

     U soku sam kad sam procitala da pravi festu, lik mi je smarao drugaricu do pre neki dan ?

 3. maki says:

  Extra ste

 4. mck says:

  Ozenio se ‘bekrija od 3 minuta’, ja ne znam kako neko moze da zeli sa njim nesto ozbiljno, posle toliko kamenjarki, verovatno isti mentalni sklop

 5. Inna says:

  @BM Taj rad! ? Ološ i svi ostali koji tako “posluju” u zivotu, ne mogu da razumeju da nisu svi takvi. Lopov uvek misli da svi kradu ali su samo njega uhvatili. E pa nije!
  Ima puno ljudi koji nisu pokvarenjaci i koji zive vrlo fer i posteno. I mogu uzdignute glave da to nabiju na nos ovima gorepomenutima! Ili da ih oteraju u k…. kada se jave za rec da diskutuju o tudjem moralu! ?

 6. Jadranka says:

  Ima jedan eks basketbolas, igra za isti tim, ako me razumete, inace rodjen u zemlji kengura, ali nekad igrao za posrnulog basketbolaskog giganta gde je i bejbi bej igrao kod je ziveo ovde. Znate li sta o njemu

  • Jelena says:

   Igra za isti tim, ckode mu je basketbolas poreklom iz lijepe njihove, isto rodjen u zemlji kengura, iako je zadnjih godina dobio dva kindera.