Big Mama kolumna: “Zatekla ga je i Linea spasiteljka”

You may also like...

57 Responses

 1. Mirka says:

  Moze li mi neko rec, sta bi sa neduhovite, totalno odlijepila? Ko je tip koji uz Hvaki uvjek bude u zadnjim pojavljivanjima, stoji uz nju i bodri?

  • Ministarka says:

   neseser. skroz nebitan lik, do juce rasadjivao u plasteniku, dokopao se prestonice i radi kao zuto piskaralo

   • M says:

    Znaci, bivsi bastovan. Eto Mirka, sad znamo. A Neduhovita, najlepše noge estrade, kao nekad što su u Grkinje bile.Da, malo deluje zbunjeno, pogubljeno u zadnje vreme. Nije toliko vrcava i opustena, spremna na salu kao pre. Mozda je muci ljubav, npr. Lepo joj smestio Noske kad je ugostio.

 2. ZvezdanaStarletic says:

  Sta je Hvaki u poslednje vreme sa ovim autfitima? Sve gore i gore. Pocinje da lici na Lusterku. Prevazisla ju je. Nikada Hvaki nije briljirala, ali je bar isla na siguricu. Ako je i bilo preotvoreno, bile su ravne linije. To je ona. I koliko god se zatezala, meni izgleda ozbiljno starije. Ugojila se, i to je ok, ali po.rsje joj dodaje na kilogramima. Razumela bih da je majka priroda ali ona zeli te jagodice, grudi i zad.icu. Ne znam sve mi nesto izgleda jeftino na njoj.

  • Nina says:

   Ovo sinoc mi je još i nekako na fešti. Prethodna izdanja – da ne komentarišem…eto odmah slika Tigrica i snase a sinoc i nasmešena snaša odmah iza nje. Još samo da počne da je postuje malo, kao i njenu porodicu, pa i da je pohvalimo.

  • M says:

   Sva gora i gora, a Lusterka merna jedinica, haha, dobra si. Ako si mislila na ovo izdanje sa, pa meni je ok, njen fazon, vec vidjen, proveren, povratak na staro, u sv slucaju bolje od onog korseta i pantalona sa prethodnog dogadjaja. Ali deckic je omasio.

  • Mirka says:

   Zvezdana sinoc mi je izgledala lijepo, nista specijalno ali nije bio ni Kic…

 3. ZvezdanaStarletic says:

  M, zasto je Keli pravi primer? Uopste nije to bila poenta mog komentara. Naravno da je Keli bila star u odnosu na odbeglu princezu. Htela sam da kazem, ako im se ne svidja, neka odu i zive od birdica ili fight-a. Pa kako im bude. I nisam ja branila Hvakino ponasanje. Nego je valjda svima jasno za sve ove godine da je ona bog i batina u toj tvrdjavi. Nista se novo nije desilo dolaskom snaske i Kendalkinog boya. Samo nova usta da ih hrani. A svi oni znaju da ona bas, bas dobro “hrani”. Njima ocigledno ne smeta taj film, u suprotnom bi glumili u nekom drugom.

  • M says:

   Ovo za princeze je cisto poredjenja radi, jer ispade zrtva ova potonja, a zapravo njen ego nije mogao podneti sto mozda nece biti nikad kraljica, za pogrešnog se brata udala…

 4. Taca says:

  Cula sam Kendalku kako songira neke strane, ona bas lepo peva. Ne razumem zasto tako mekece u svojim songovima.

  • Mik says:

   Zavisi, ako si slusala neki r’n’b,soul i tome slicno, podrazumeva se dobar glas i emocija, a meketanje iliti trileri, to je za nasu muziku rezervisano. Ne znam, mislim da se na dve stolice ne moze. Ako hoce karijeru i lovu ovde, onda joj taj r’n’b nije put, a s druge strane, previse je fina i nekako stegnuta za kafane. Ime i odgoj je tu opterecenje kao i njenom bruderu jer u ring i kafanu ugl dolaze iz nizih socioekonomskih slojeva,a oni su rodjeni sa srebrnom kasicicom u ustima. Jugin stariji na vreme to shvatio i odustao.

 5. Laura Ns says:

  Izvinite podblogeri, a sto mucena vajf? Covek sam bira sta zeli da ima kraj sebe doveka? Jel je terao neko? Znala je valjda koga bira i sa kim ce luk da guli. Sama ga je birala. I ja sam birala mog muza koji je lenstina ali ga volim.