Big Mama kolumna: Ti si moja simpatija

 • poster-g1b3459026_640
  pixabay.com

You may also like...

19 Responses

 1. Inna says:

  Hey Bigi, znas vec da sam stalno sumnjicava kad ispricas neku bas hot story o nekome a ja obavezno tvrdim da je to nemoguce. E pa evo ponovo vidim da si sve u pravu. Ovaj Pigi to sad prica o botoxacu. I to sa sve videouradcima. Sve isplivava polako . Taj Pigi mi je iz istog kosa ko i botox. Ali stiso balls da javno kaze. Ali prrsmesno da samo njega ispituju na cuker a masnokosog ne.

 2. Mirka says:

  Koliko je istina da ce zemlja Dunava dobiti svoje Kardasiane? Neki dan citam pa povezah s onim sto je u zadnjoj kolumni Bigi rekla, tacno mi nekada Bigi dodje kao Baba Vanga, sve u naprijed 😊 najavi ali to fino upakuje.
  Da dodam ovo za aktuelnu temu, narod dragi pa ja tipa zbog toga pogledah na pticici i moram reci da je totalno lud, on je stvarno umisljem da je iznad svih i samo Boga, onog drugog necu komentarisati jer ga i ne znam, fura svoj fazon ko voli nek izvoli, u mom domu ni jedan ni drugi nisu dobro dosli.

 3. Inna says:

  A ovo za Cvrcu je hit. U stvari tuga tuzna. Kao zaljubis se u lika koji te ne premecuje pa cvrcas jer ne mozes s njim da se pr…s. Medjutim Sukana mi je zamljiv lik. Onako kao sva preplasena, krotka, izigrava neku briznu sugar Mommy a u stvari opasan pitbul od drugog gazde. Kladila bih se da osim karatea zna fino da rukuje ostalim “vestinama”, Nemo’ se mnogo primate, turbo Suki turbo tuki, nije za zebanciju.

  • Mirka says:

   Ko je Sukana? Pomislih na zakonita od Dona ali izgleda nije.

   • Južnjakinja says:

    Treće slovo imena zamenite slovom .,Vodjina desna ruka, dadilja, pratilja i sve po potrebi. Iritantna, a nedavno smo prisustvovali prizoru otimanja čaše, toliko neprijatnom i ponižavajućem, ali je Sukani i to u opisu posla. Treba naporno raditi kako bi se poplaćale sve one firmirane “sitnice”. Nadam se, Mirka, da ste shvatili ko je Sukana.

 4. Jean says:

  Ja samo ne znam da li ja mašim ili je Cvrca ona što je imala peh sa ekstremitetom pre par godina, a ne ona lujka što nije bila najbolji đak u pokolenju?

 5. Jean says:

  Jooj, jadna Cvrca, meni ona ne deluje naročito bistro, a mislim i da je poprilicna konzerva. Meni čak nije ni smešno ovo o njoj, malo je i žaluckam u stvari. Treba sedeti pored Čarape i ne bljucnuti.
  A Podseti me naslov ove Bigine kolumne na numeru koju izvodi ona jedna što je uvek krste ženom ispred svog vremena. I kako to da se ona u ovoj kolumni nikad nije pojavila, a samo javno ima putera na glavi na kilograme. Možda predlog za Mamu da u budućnosti da i neki hint o njoj…poput zašto je stvarno otišla preko velike vode, u kakvoj su tačno relaciji bili ona i Orašasti, zašto su je zaboga kinjili ako izuzmemo njenu uobrazilju. Ovo mi je sinulo zbog naslova pa sam malo možda off topic, ali eto teme 😉

 6. Inna says:

  Dobrodosla nazad duso!
  A ko je taj lajmet? Posto jedinog lajmeta kog znam a koji je bio mlad tada je rahmetli fader od sneguljicinog hazbenda. Ali taj lik mi je bas bio gospodin koji ne lici na orgijanera. Nadam se da to ipak nije on.

 7. meelance says:

  Ajde više te legende o vrelim filmićima naših zvezda iz Čizme, da je to istina, zar ne mislite da bi u doba interneta sve to isplivalo u kategoriji vintage?

 8. Dido says:

  Pitanje ko je Cvrca pomoc iz hr sam

  • Modesti blejz says:

   “Drzacica mikrofona sa flekaste”, tragikomicna. Poznata po vanserijskom slihtu vodji i narucenim pitanjima.

 9. Lela says:

  Hvala Bogu,vise,da si stigla.Kolumna je super.Molim te,nemoj vise praviti tolike pauze,jer u ovom sivilu,ti si nam duga koja nas oraspolozi.Velik pozdrav.😘

 10. Ministarka says:

  Kolumna je topina 🍬 Nedostajala si Bigi Cvrca 😁😂😂 buahaha