Big Mama kolumna “Starletan u farmericama”

 • people-g7387b5c63_640
  pixabay.com

You may also like...

14 Responses

 1. Mirel says:

  Jel ima kakav hint o Trošku fucošu? Ona njegova valjda zakonita pominje da su pod istim krovom, kakva li je ta zajednica. Tu se ne zna ko koga i ko sa kim.

  • Mirka says:

   I mene to zanima sta je tu problem. Ok on do sada nije pokrenuo nista niti ona, ona jasno kaze da je tu ali da nije sve u redu. Sad me zanima zasto se ona ponizava, ja vala ne bih da mu sunce sija iz ociju.

   • Mirel says:

    E pa to! Nesto nacuh da voli da se valja po satenu sa onom/onim/ono iz zemlje sira i cokolade sto govori javno da je transformator i bavi se najstarijim zanatlukom i ponosna/an/no na to. Mama, ukljuci se u diskusiju. A ona njegova zakonita bi na prkno progovorila da svet obrati paznju kako je ona mega-giga-tera nesto… smorila je i Boga i Oca i Svetoga Duha. Postize kontra efekat i osecaj snaznog smora.

    • Mirka says:

     Da znas da i mene nervira, nista, Projekat nije tu, od kada najavljuje nista njene g.e slike i Bogu i narodu dosadile, njeno prozivanje i kad ne treba i kad treba isto Nigdje je nema jedino gdje se pojavljivala u kafe kafe bez obzira na sve bar je bila aktuelna i to je predala. Ok razlog novi projekat ali gdje je.
     Onda ovaj tuto muto, po Bogu si brate shvati da je Ende, i prica zavrsena, brukas se a kao jaka zena, jesi sipak, ja sam za nju heroj i mnoge zene koje su ponosno iznjele sve.
     Bigi nesto suti na datu temu, ili zna previse a iz nekih simpatija ne pise nista ili e i njoj puna kapa iste,😃😃😃😃. Da se razumijemo draga mi je ali niko se nije Sh… Kao ona sama sebe.

 2. Mirka says:

  Vecer, ko su Obrvar i Jeki?

  • Serafim says:

   Songerica odakle su Galeb, Jahticarka i Grasak. Obrva valjda onaj oblik zivota sto im je otkazan projekat na fleki

   • Klovn12 says:

    Ja pratim kolumnu vec godinu dana, meni je ovo hit zivi. Ne znam i dalje ko je Didzejusa. Nadam da vrac u mantiji nije onaj na slikovnici. Sokirana sam.

 3. Crna solja says:

  Može hint za didžejicu i prolećnu?

  • Jagoda says:

   Didzejica je ako se ne varam .. i danas pročitah da je u vezi sa jednim mladim sportašem, ali nije fudbaler.
   Prolećna, već su pisali. Nadam se da si prepoznala, ako nisi idi zemljom Dunava i Save, pa skontaj 😀

 4. Fondanka says:

  Leleeee, pa tek sada sam skapirala ko je vrac u mantiji.. ..a bolje da nisam..

 5. Inna says:

  Prolecna je meni top carica! Legenda prava. Secam se da sam je kao mala gledala na kocertu i to bas izbliza, mnogo je bila lepa i tanka. I peva zena iz duse i dan danas. Steta sto mala nije na nju nego potpuno izgubljeni slucaj.
  E bas me zanima sta pa sad mali kraba vise hoce. I u cemu je tajna da stalno ima neke zenskinje. A bilo ih je dosta i to sve neke lepe. Meni potpuna enigma, koji krompir one traze s njim…

 6. Koko says:

  Dijalog Prolećne i Brke mi je genijalno opisan 🤣 samo ko je Starletan?