Big Mama kolumna: Priče pored bazena…

 • pop-art-
  ilustracija, pixabay.com

You may also like...

47 Responses

 1. Apple says:

  Pst, sad vidim da je grlica bila u lijepoj njihovoj, a ni jedna nova slika nije objavljena u novinama. Onaj njen kompletic u kom je slikana je od pre par godina. A i njena bff objavila u aprilu staru sliku s njom. Mislim, nisam navikla da ova ne objavi nesto. Da nije puklo?

 2. Mellany says:

  Odgovor za Fatu-Konkretno sam cula da ih ima u sportu koji vodi zenski trener. Ima poprilicno tema i kombinacija tu ali to je sve ok, glasam za ljubav❤

  • Fata says:

   Samo ljubav 🙂 O zenskim trenerima znam mnogo iz perioda dok se nisu vinule u nebesa. Tu tek ima sema i kombinacija, zakljucno sa grande finalom. Nista nije onako kako izgleda.

   • M says:

    Uz svo postovanje prema sportasicama, njihovim uspesima, mislim da nesto preterano zanimljivo ne bi bilo znati da li su i sa kim u semi, pa i ako su istopolna, iz jednostavnog razloga jer je vecina njih poluanonimna. One koje nisu su ugl u nekim hetero vezama javno, a ne znam ni za jednu koja se drugačije izjasnjava, bilo javno bilo tajno. Naravno da podržavam svaciji izbor, lći pravo na isti, samo eto primećujem.