Big MAMA Kolumna “Loptari, kamenjarke i PRAVA ELITA”

You may also like...

65 Responses

 1. Keikei says:

  Pre izvesnog vremena napisah da ce biti jedan veliki meridZ krah u tri padez familiji, a posle toga i da Trojanska ne zivi sa bišom vec neko vreme… dobih i minuse ?

  • Cg snajka says:

   A kad sam videla zbog koga je nasta krah meridza u soku sam, salim se ne zanima me, ali nekako nije njen fazon ne znam, cudna mi je ona u zadnje vreme!

 2. Lioness says:

  Dembelija je cesto u svom lokalcicu blizu .. u prestonici. Cest gost tamo je i Kosmopolitanka Vristalina sa svojim frendicama, a u prici je i neki anonimni lik iz Zemlje Stijenja koji se tamo predstavlja kao jedan od ownera, sa kojim je ona frendica. Da nije i Vristalina pocela da radi za Dembeliju? ? Inace u tom lokalu je gomila pomijarki, kako ih zove Bigi.

 3. Hannah Elizze says:

  Pozdrav, o kojoj pevaljki u pokusaju je rec vezano za najmladjeg brudera od Jangovica? Ako bi mogla neka asocijacija.. A ako je on na koga mislim, a sigurno jeste, nema ko drugi biti, nesto mi se bas nije cinio takvim, sta znam.. koliko sam upucena, znam da ima devojku bas dugo, od srednje skole.. Mislim, ko bi reko’.. Nece valjda i on kao Titan..☹️