Big MAMA! Kolumna “Domaći Halloween i naravno, Elka”

You may also like...

63 Responses

 1. Effy says:

  Wow, svratih i imam šta i da pročitam. Dorćolka moja, srećna sam zbog tebe kao da si mi najrođenija! Pa to je najdivnija vest! Čestitam i puno sreće ti želim. Čuvaj se i budi nežna prema sebi i vi ostali čuvajte sebe, pronađite svoj mir i uživajte u sitnicama.

 2. Bella says:

  Niko nije ljubomoran već nema potrebe da popularišemo Carevo novo odelo. Onda je i ova levonoga švalja iz teksta “femme fatale” jer i ona bogata oltaruša. Evo danas gledam intervju Slađane Milošević, ne znam ništa o njenom privatnom životu ali zato pesme, karijera, stil, stavovi, puca! A tek Olivera Katarina, ista priča. Jesu one stara garda ali od ovih mlađih mi niko ne pada napamet kad kažem fatalna. Kod fatalnih žena odmah znaš zanimanje, stil, lični pečat, granice koje su pomerile u svom poslu, posebnost, energiju. Možda su i one imale mnoge muškarce ali je to marginalno u njihovoj biografiji. Ove savremene fataluše to ništa nemaju pa u prvi plan stavljaju muškarce a i njih su jedva dobile. Ali imam pitanjce: kakav li je onaj Elkicin srednji offspringaš, onaj crni što najviše liči na nju. Čini mi da ga je Big Mama letos provukla u jednoj rečenici i rekla nešto pozitivno ali ako neko zna neka se otvori jer me baš zanima kakav je on sa obzirom na jako tešku family situaciju koju ima.
  Inače, ja sam presrećna zbog Dorćolke i idem odmah da čitam njen blog. Drago mi je da se DKK vratio on ima zanimljive i dugačke komentare a ja to volim.

 3. Cg snajka says:

  ju ju sto su neki ovde ljubomorni.
  Elka nije neka lepotica da se razumemo ali jeste fatalna i vrlo harizmaticna.
  Ne znam da li je Elka zavrsila fakultet i koji uostalom nije ni bitno, neko studira 5 godina da bi se bavio kako Sanja kaze razmestanjem namestaja. To ne mogu svi i ne umeju svi jer nemaju kreativnost i znanje, nema potrebe unizavati nicije zanimanje.

  • Inna says:

   @cgsnajka mislim da je u pitanju preterivanje sto se tice Elke. Ona deluje kao gotivan lik i drugarcina ali titulu famme fatalle ne zasluzuje u pravom smislu. Cinjenice govore da je uspela da smota dobre feajere i uz to pune ko brod. Ali to su likovi koji bi smuvali na isti nacin bilo koju slicnu poznatu likusu koju bije glas zavodnice ali da ipak nije prava radodajka. Tajna Elkice i njojzi slicnih je samo dobra taktika i istrajnost u istoj kao i fatalnost za iskljucivo isti tip muskaraca. Halo, probudimo se zene, ugledajmo pravu istinu, Elka moze biti koja namonirana likusa koja glumi opsednutost poslom zapocetog tudjim novcem i toboze nezainteresovanost za muskarce i njihovu solventnost. Lukava manipulacija i za to skidam kapu.

 4. ZvezdanaStarletic says:

  Ja ne poznajem Elku, ne znam da li je ona fatalna, ali fatalne zene i te kako postoje. I za fatalnost im ne trebaju mreze, jer one, ponekad, i nisu “prelepotice”.
  Fatalne su uzivo. Kad progovore. Ili kad ne zele da govore.
  Fatalne su po muskarce. I to one najkvalitetnije primerke. Mi zene tu fatalnost njihovu i ne primecujemo (dal’ je do hormona nekog, ne znam?). Pa objasnjavamo kako ove nisu nista posebno, pa zvucimo ljubomorno. Nas to izgleda ne radi. Ali muskarce radi.