Big Mama kolumna “Car iz prošlosti”

 • couple-g8f0d6345b_640
  pixabay

You may also like...

11 Responses

 1. Baš bezobrazna says:

  Vegankinu šemu sa Carem nije potresla Didžejka, nego Šabačka šizika. Šizika je zbog Careve šeme sa Vegankom plasirala vesti da su zajedno, i time apsolutno sebi upropastila kombinaciju. Car je zapravo sve vreme bio oženjen i nije postojala sila da se razvodi, ni zbog dece ni zbog poslova koje je sa ženom imao, voleo je da se zabavlja sa strane i ovo pojavljivanje u štampi je bio udarac ispod pojasa koji on nije tolerisao. Car je inače, što se iz trenutne situacije vidi, iako veoma galantan tip, zapravo željan medijske pažnje i stvarno ne znam šta bi jednom normalnom uspešnom biznismenu trebalo da se pojavljuje na mehani.

  • Vanjci says:

   Galantan, normalan i uspešan teško 🤣 Šizika je teški anonimus deceniju i po željna pažnje

 2. Jorgovan says:

  Car je inspiracija za Vegankin hit o vodjenju ljubavi pod svetlima stola za rulet,zbog njega je bacila burmu dok je lumpovala na jednom bg splavu kad joj je poslao Rome da joj sviraju…

 3. Appel says:

  Stara prica za nove citaoce. Ko je citao ranije, pod drugim nazivom, imao je stosta da procita. Pa to je bila javna tajna. Ali je lepo podsetiti se.

 4. Maki says:

  Meni se dopada pobednik sto ga ne vole kad je decko bas super

  • Nemacka says:

   Sta ti se konkretno dopada? Sta? Navedi tri stvari a da nisu umetnicko nadahnuce i da podseca na lavorku od prosle godine? Alo, pogledaj samo koja je produc.kuca iza njega i sve je jasno zasto je trijumfovao. Bilo je mnogo boljih. Ima nesto iritirajuce u njemu. Za svoju zemlju glasam ma ko bio, al ko ce od ostalih iz dijaspore kad cuje i vidi ovu sablasnost. Mislila sam da su “susedi” ove godine najgori.

 5. Ministarka says:

  Njemu je posvećen song Men koji hejtuje womanS.

 6. Hele-Bg says:

  Da se ne mučite Saly i ruski car 😄 Poz za Biggy

  • Zdenka S says:

   Ne znam ko je Car? Pomozi mi, nisam iz prestonice. Kuma je pretpostavljam kenka ona, šta je sa njom, gde je, da li su bliske ko ranije?

   • Hele-Bg says:

    Napisala sam, obrisano mi je. Pokusacu ovako. Lik je totalni anonimus, nije sa mehane, ali je poznat u gradu, nije songer, nista od toga. Sada je aktuelan zbog neke priče iz Štale, zove se kao Drhta. Kuma se udala, ne znam da li su i dalje njih dve u dobrim odnosima.