Big Mama “Dedobojac i sa oženjenima je u šemi”

Nikako da uskladimo termine dragi moji. A, volim da sve informacije koje vam ovde iznesem budu najtačnije. Računajte da kada se “pojavim” biće ekskluziva bilo da je petkom,subotom ili kao sada nedeljom kolumna!

Elem, toliko me nervira lažna skromnost kod pevaljki a naročito kod Vrtilice da doživim nervni slom kada je vidim. Znam ja nju još kada je šef upoznao na proslavi “sindikalaca” sa političarem…. Znate sve da je dugo Vrtilica bila u lažnoj šemi sa Femkastim koji joj je bio pokrivalica i dobro se unovčio zbog tog “posla”. Zato su ga bili i zabranili jer je uticao na “lažnu devojku” da se okane političara i da može naći mnogo boljeg i slobodnijeg. Ali, šta ti je seljačka namazanost, ona i voli takve sa puno love koji je i zauzet da bi mogla da ga “muze” redovno… Ljubav, jesam ja jedina kojoj je ljubav najbitnija_! I, tako Vrtilica je od 2011. u šemi sa Političarem, dobija od njega za kiriju, preporuke za tezgarenje i redovna je na skupovima koje on organizuje! Kada smo kod tog poličara, njega je pre godinu i po dana “zarazila” trišom rijaliti učesnica, ne toliko poznata, ali se pokazala odlično u oralu u prošlom rijalitiju. To je ona koju da ste poznavali pre 5.godina, ne biste verovali šta hirurg može da uradi, kada “ofikari” pola nosa. Sledeći put ću se pozbaviti tim triperašicama, koje su ovde svi prejahali, pa sada u Arapskoj meki sa promenjenom bojom kose, a nisu “mule” separeišu.

Smejem se već danima, kada pogledam video snimke u tv emisijama, onog istog polu poznatog rijaliti učesnika koji se nabildovao zvaću ga Dedobojac, pa sav zajapuren slavi rođenje juniora. Zar to nije intiman čin, zar se sreća deli sa svima? 

Kada smo kod drugog Dedobojca, isto u javnosti sav “sam fin” samo što na čelu ne napiše reč monah. Njega braća Rusi, da prostite satiru od one stvari. Tako je i dobio par niskobudzetnih uloga “tamo”, a ovde glumi velikog zavodnika i moralistu.

Dugo već pripremam tekst o NJOJ. Biće sledeća kolumna tako šokantna da vam neće biti dobro od informacija. ONA je rasturila brak SMEŠKU. Voli žena moćne ljude, i to zauzete, i još na visokoj funkciji. Kažu mi, da ga je toliko dobro analno zadovoljila u kabinetu da ne haje što je sveže bivšoj isplatio toliko love da je “otkači” da na posao dolazi sa širokim osmehom…. ONA sa kim je god bila, taj je završio karijeru u svakom smislu… A, vi budite strpljivi i za sedam dana posvećujem kolumnu isključivoj NJOJ kako je upecala Smeška i koja joj je namera!

Vaša Big Mama !