“Cvećarka, kontejner, plaža, kajla i Tejlor Svift”

  • autumn-1299425_640

You may also like...

20 Responses

  1. Biobab says:

    Ko je aerodrom songer?

  2. Leeelena says:

    Pozz ljudi, moze li hint ko je Cvecarka?

    • Lea says:

      Anonimna riba koju je ozenio surcinac posle kraha braka sa Okovanom.

  3. Modesti Blejz says:

    Slazem se da Srebra i Okovana zasluzuju film. Em su primer pravog drugarstva, em su im dogodovstine urnebes.😂

  4. Sandra says:

    Čitam vas, ali retko komentarišem.
    Međutim, radoznala sam, a vidim da Bigica ne piše o tome. Pre par nedelja, u jednom prestoničkom restoranu sto do mene sedi junior od Svarovske sa nekom devojkom. Mali ima manire kao da je odrastao u Windsoru (kako, na koga 😂), stidan. A zaljubljen kao tinejdžer. Na licu mu se vidi. “Devojčica” deluje starija od njega, bela kao sir, mršava, elegantna, bez šminke. Bezobrazna, a on kao kučence. Načuh, da će joj ostaviti kolica dok nije tu. A ono što me je zaintrigiralo je, obzirom kako se predstavlja kao vernik koji će da zapali iz zemlje Mocarta zbog gubitka “vrednosti” u toj zemlji i kako mu kućanica mora biti iste vere, a mala je druge, očigledno je potencirala, kako sad to?…To mi baš čudno bilo.
    Kako se u tu priču uklapa Šumadinka? Nema šanse da me iko može ubediti da mali nije zaljubljen u ovu kao tele. Ne znam zašto, ali malo mi ga je bilo žao. Dobar je, ni nalik ocu.

    • Koka iz Bloka says:

      Ili si ti ona ili je pr od Svarovske 😄 Mali je okej, pravoslavac i gotivim ga. Povukao na mader. Ima manire jer je odrastao u Mocartlendu a uz to spoj srpskog tradicionalnog domaćina. Gde ćeš bolje.

  5. Alisac says:

    Konacno da se i ja vratim komentarima, nesto me new tel j*ckao, nije davao opcije komentarisanja. Tako da preveliki pozdrav za nasu neprevazidjenu BigiMamy. Kolumna kida, kao i prethodna. U prosloj sam ostao sokiran saznanjem za Violinastog i upokojenog lepog njihovog da su bili heftaneri. E svasta. A u ovoj mi je najutisak Srebra i Okovana, naravno, ali i mali Biberko iz Podijeljene nase zemlje, nisam znao da je *rajlija, aferim. Bas sam sad gledao na slikovnici, ladno NULA objava i par stotina pratilaca. Bas ga ojadilo i o jadu se svome izgleda zabavio. Dok Mekalica bolje da nije izbacivala nikakav new uradak, ovo je jezivo kako losi songovi. Al ok. Eto, toliko od mene, Bigi Boginjo. Ostalim podblogerima veliki pozz.

  6. Kokerka says:

    Molim vas da mi pojasnite ko je pevac iz Cg koga je ojadila mlada dama? 😂

  7. Fata says:

    Okovana i Srebra su kao prijatelj Milan i njegovi ortaci iz filma uz koji smo odrastali. Ali, osim toga sto se smejemo dogodovstinama mozemo i da konstatujemo da Okovana nije za primer, jer ostati udomljen po cenu svega pa i ponosa… Procitajte njene izjave kojima je normalizovala Kauboja i njegovo svrljanje. Uzas.
    A vrelo sportsko leto se blizi kraju. Mnogo me zanimaju seme i kombinacije iz grada ljubavi. Pa nije valjda da su samo na takmicenja mislili… Hocu reci, broj medalja kaze da nisu.

    • La Usurpadora says:

      Niko nije primer iz kolumne, ali se ludo zabavljamo 😄 Mislim da je fora ove kolumne da prikaze lazni glamur i da nekog odvrati od ideje da bude deo javne mehane. U sportskom kampu su zurke na izvolte. Ko zna ko je sve sa kim jahao

  8. Kucica na Drini says:

    Volela bih da moze da se snimi film o Srebri i Okovanoj 🤣 mislim da bi bio hit 🤣 Pustolovine Srebre i Okovane 🤣

    • Ministarka says:

      To bi bila najbolja serija 🤣 Ali one da glume same sebe 😄😆 Pošto su sve domace serije promasaji, ovo bi bilo osvezenje. Ja bih se valjala od smeha da gledam kako njih dve idu kod gatare

  9. koko says:

    Zna li neko sa kim se Skandaluša viđa. Ko je njen momak

  10. Inna says:

    Draga BM, opisivala si mnoge fenomene pa deder opisi i taj , na koju foru te likuse opeljese lika. Razumem da neki lajmet ili neki brko sipa i sakom i kapom ali njima je to ko baksis da daju. Njih ne peljese nego ljudi placaju za uslugu, plus im suska ne presusuje nego samo kaplje. A kako mlad i lep i pametan momak koji je rintao ko magarac , dozvoli sebi da ga neka majmunka tako odradi. Aj da je nevin pa se primio al ovako…Eto ne znam.. Kriv je valjda sto je dav’o.

    • Milena F says:

      Ja bi volela da citam o tome isto. To me vise zanima, kako jedna plastikanerka sa facom gice prasić jede po skupim restoranima, izlazi, trosi, nema dan staža.. Sta je u glavama likova koji to non stop finansiraju

      • Boka says:

        Plastikanerke sa facom gice prasic jedu po skupim restoranima jer to finansira neki uzegli krmak koji se lozi na plastiku i vrv da nema para ne bi nikad umocio a one imaju zeludac i sve rade zarad tog rucka i para, ali kako neka opeljesi lepog i mladog plus normalnog – to je umetnost

  11. Hele bg says:

    Srebra i Okovana 🤣🤣🤣

  12. Rcko says:

    Sto ne moze da se pise dan ranije i da se objavu kao pre tacno u podne. Sto bi se cekala ponoc ne razumem

    • Lela says:

      Tako i ja,kad sam jutros ustala,a legla sam oko 11h,kad ujutru pogledam ,a ono Bigica.Bas lepo.👏🍀♥️