Zakopčana do grla,ređa hitove- Anastasija “Rane” Video Recenzija!

 • Anastasija Rane,Vivstars
  Yoututbe,Printscreen

You may also like...

7 Responses

 1. Vampirica says:

  Ova pjesma joj je definitivno bolja od prve. U prvoj kao da je tekst pisalo neko dijete, totalno bezveze. Ovo je bolje. Kad je onakva prva bila hit, i dobila toliko pohvala na kontu reklame i toga sto je pjeva necija kcer, a cisti prosjek, ova ce biti hit.

  15
  1
 2. edi says:

  Realno pesma je prosecna. Rumunke, Bugarke pa i Albanke nas siju po inovativnosti, produkciji pesama i kreativnosti spotova. Pod tim mislim na ove u Anastasijinom fazonu, ne folkerke. Nju ce svakako ishajpovati i pesma ce biti hit, u to ne sumnjam. Ali da je nesto ultra, mega, giga, to nije. Totalno bez harizme.

  30
  8
 3. Biserka says:

  Podijeljenog sam mišljenja. Pjesme i muzika su mi odlični, svjež fazon kod nas, djevojka ima talenta, neobična boja glasa, sve mi prija. Međutim, njena pojava na sceni ne nosi energiju, manjka tu harizme i dok priča i dok pjeva/igra… vidim da su slični komentari i od publike otkako se pojavila. Kako će to imati uticaj na karijeru, ne znam. Ali, da ima hitove, ima, da ima talenta, ima.

  27
  6
 4. ZvezdanaStarletic says:

  Melodija mi se dopada. Aranzman – ne. Mada kapiram da je to sad valjda trend u muzici.
  Devojka lepa i izgleda pristojno, peva pristojno, nije bas trebala da radi usta, ali svaka druga devojka na ulici ima one grozne majmunske usne, ovo je bar lepuskasto-drugacije.
  E, moj najveci problem kod ove devojke je sto ja kad joj vidim izraze lica, vidim Cecu. Kad joj cujem glas, cujem Cecu. Kad kazu Anastasija, pomislim na Cecu.
  I za to nije ona kriva, ali sta da radim…

  23
  4
 5. Mimka says:

  Bolje da se drzala modelinga. Nema faktor x. Njena keva je u njenom godinama nspunila Tasmajdan i zavela koga je pogledala bez reklame i love.

  42
  5
  • Effy says:

   I za modeling je potreban i x faktor i samopouzdanje. Anastasija nema ni jedno ni drugo. Ne razumem zašto je toliki tremaroš i nesigurna u sebe? Ceca se već godinama bori da ćerku oslobodi od straha i anksioznosti kada ima javne nastupe ali nikako ne uspevaju u tome. Žao mi je, harizma i ličnost se ne mogu kupiti. Prosečna cura po svim kriterijumima kojoj se okolina slihta jer je Cecina ćerka. Pesma i spot su okej, samo čemu toliko kopiranje one Albanke Due Lipe? I Sara Jo je kopira.

   32
   4
   • Bella says:

    Sva je povućena i tiha bila, takva je i ostala. Još mi se čini i kao pomalo lenja osoba. Ceca je u njenim godinama imala 5-6 ploča, ogromne koncerte, muža, dete… Ova današnja omladina ne grize toliko ni u poslu ni na privatnom planu. Šteta, lepo peva ali da koj nije majke ne bi imala šansi.

    23
    4