Vivijana blog: Četrdesete nove dvadesete

 • Vivijana blog

You may also like...

4 Responses

 1. Inna says:

  Zdravo 40+. Kupujem na netu ali samo iz regularnih prodavnica odece. Jednom sam narucila extra lepe i jeftine cipelice od nekog”brenda” i te cipelice su odlicnog izgleda ali izopacenog kalupa. Posto sam se svojski razbila ispred jednog splava, bacila sam ih u prvi kontejner i vratla se bosa taxijem kuci. Sacekacu bolja vremena da odem i probam u radnji. Sad mi ionako nista ne treba i pravo je vreme za stednju.

 2. Mici says:

  Nervoza vlada medju mladima starima svima. Mislim da je gore sto nas mentalno opterecuju covidom od same posasti koja postoji… Gradove koje si nabrojala ne znam za susedne drzave. Znam da se samo i iskljucivo u nasoj zemlji gradi Beograd, i da je pun seljaka. Moje misljenje.

 3. Linda says:

  Nekada su tridesete bile bauk ko danas 40te. Zdrava sam, u braku sam, izlazimo mada sad redje zbog korone. Ma sve radim kao i sa dvadeset, samo sto vise vodim racuna o pritisku, kilazi i negujem lice da se ne izboram. Pozdrav svima

 4. Sneki says:

  Dobrodosla, treba blog za najlepse doba za 40+ 🤩 Odmah da ti kazem, ne kupujem sa Ig, od kada mi stigla prljava pocepana haljina koju platila 100 e. Nikad vise.