Sa ANOM ŠTAJDOHAR na TI! TA TURBO “KULTURA” JE ZA MENE NEPRIMETNA!

  • collage as
Share

Uvek drugačija i svoja Ana Štajdohar baš nedostaje na medijskom nebu. Ali, njeno odsustvo je opravdano jer kako i sama kaže ovih dana previše trči za najslađim obavezama a, to su Nija i Lav …

DRAGA ANA, ŠTA RADIŠ TRENUTNO, DA LI TI NEKO POSEBNO OKUPIRA PAŽNJU OVIH DANA?

-Odlično sam 🙂 .Nemam ni malo slobodnog vremena, i to je zapravo sjajno jer nemam vremena za dosađivanje, nemam vremena da primećujem oko sebe NEGATIVNE POJAVE. Od jutra do sutra trčim da postignem sve oko KLINACA i svog posla, i osećam se kao neka HOBOTNICA sa super moćima koja 24.sata dnevno žonglira, i to dosta USPEŠNO! 😀

JEDNA SI OD NAŠIH NAJBOLJIH VOKALA…KOLIKO TE NERVIRA DANAŠNJA “ISLAMIZACIJA” MUZIKE, PA ČAK I POP MUZIKE KOJOM SE BAVIŠ?

-Nerviralo me je ranije, sada sam pomirena sa činjeničnim stanjem. Muzika je odraz ŽIVOTNOG STANDARDA. Pršte šljokice, silikonski dekoltei i zadnjice uz zvuke šatorskih poturčenih “šlagera” dok narod nema ‚leba da jede! Uskoro prevazilazimo i onu čuvenu -HLEBA I IGARA-. Bojim se da idemo ka IGRAMA i lažnom glamuru, ali bez pomenutog hleba.

“Ljudi će uvek masovno VOLETI ono što im se najviše servira. Puštaj bilo koju pesmu na RADIO STANICAMA svaki dan po deset puta i ona će postati HIT! Zašto se najviše prostora daje muzici koja ga ne zaslužuje ni u tragovima? Vrlo jednostavno-Zaglupljenom i HIPNOTISANOM gomilom se lakše MANIPULIŠE. To je opšte poznata stvar! Ja živim u nekom svom mikrokosmosu -Nisam konzument ponuđenog, ne želim da mu poklanjam pažnju, ne želim da ga komentarišem po DRUŠTVENIM MREŽAMA, niti “šerujem” uz šaljive komentare…jer ne želim da doprinosim širenju ničeg lošeg pa ni muzike. Ignorišem sve što želi da mi zatruje mozak!”

DA LI POSTOJE “DVE SRBIJE I DVA BEOGRADA”? PITAM TE, JER SE BAVIŠ JAVNIM POSLOM, I UMETNOŠĆU. DA LI JE SRBIJA PODELJENA NA TURBO FOLK KULTURU, I NA JEDAN MALI DEO “KVALITETNIH” …ISTO VAŽI I ZA PRESTONICU PITANJE?

-Ma ne bih ja tu nikoga da deklarišem kao lošeg ili dobrog. Svako ima slobodu da sebi kroji ukus. Radi sa svojim životom šta želiš, tvoj je. Ta Turbo “kultura” je za mene neprimetna. Nemam je u svom okruženju, ne vidim je, ne čujem je, ne zanima me. Pritom ne mislim samo na muziku, to je samo jedan njen segment. Odbijam da znam za rijaliti programe, njihove učesnike, starlete i ostale NJENE PRODUKTE!

KOJI ALBUM SLUŠAŠ TRENUTNO?

-Trenutno se u našoj kući slušaju HITOVI kao što su RAZBOLE SE LISICA, MIŠ JE DOBIO GRIP I LEPTIRIĆU ŠARENIĆU! 🙂

NOVI SINGL PRIPREMAŠ?

-Pripremam NOVI SINGL sa dugogodišnjim saradnikom Borisom Krstajićem i zvučaće ODLIČNO!

 

V!VSTARS portal FOTO Instagram promo

Aleksandar Arsenijević Vivstars MEDIA

 

Share

You may also like...