Pre Luke, Ljube, Danila i Koleta, Nataša Bekvalac je imala ljubavnu vezu sa ovim muškarcem (FOTO)

Skandal majstor pop scene Nataša Bekvalac vodila je buran ljubavni život. Kao javna ličnost koja je preko dvadeset godina na sceni, uvek je intrigirala medija. Kada se zasitila “Muzičkog Tobogana” i festivalskih nastupa, sa skoro osamnaest godina, kako su tada navodili mediji, Bekvalčeva je pobegla u Podgoricu kako bi bila sa voljenim đetićem.

Društvene mreže, privatna arhiva, Printscreen

Izvesna prva ljubav ove pevačice je L. Laković, a kako su tadašnji mediji pisali, prema prvoj verziji pevačica je imala šesnaest godina i u glavnom gradu Crne Gore je pohađala prvu godinu srednje škole, dok se ovoj vezi nije usprotivio pevačicin otac Dragoljub… I, druga verzija događaja, da je burna veza trajala samo par meseci od pevačicinog punoletstva.

Muzička karijera Nataše Bekvalac počela je 2000te godine, kada je snimila singl “Laži Me.”

Njena prva javna veza bila je sa sredovečnim biznismenom Koletom. Nakon njega je uplovila u bračnu luku sa Danilom Ikodinovićem, malo je samovala i udala se za Ljubu Jovanovića takođe sportistom, i na kraju svi znamo o šokantnom braku sa Lukom Lazukićem.

Vladimira Vuksanovića smo u ovom “nabrajanju” nekako i zaboravili. Nije bila udata za njega, ali je on jedini muškarac sa kojim nije imala burnu medijsku vezu!? On danas izgleda odlično.

https://www.instagram.com/p/B0RClKsIGaH/

Pričalo se da je sa Novakom Đokovićem imala avanturu ali ni pevačica, ni teniser to nisu potvrdili.

foto Miša Obradović, glossy-espreso Printscreen,Google

Vivstars.com izvor mediji, pulsonline, glossy