Poznati NEKAD I SAD! 2.Deo JEDNA JE MANEKENKA KOJU NIKADA NE BISTE PREPOZNALI A DVE PEVAČICE KAO DA SU KRENULE NA KASTING FILMA “I BRDA IMAJU OČI.”

 • modne katastrofe
  foto Instagram
 • modni1
  foto Instagram
 • modni2
  foto Instagram
 • modni4
  foto Instagram
 • modni3
  foto Instagram
 • andrijana
Share

Kažu da je lepota u oku posmatrača, a da je osoba izazovna onoliko koliko je zadržala od svoje prirodnosti. Kolika je moć tranformacija u našoj zemlji velika a sve zarad cilja da se postane Javna (s)ličnost pogledajte slike naših zvezda i zvezdica.

Dejana Živković je postala prepoznatljiva nakon prve sezone Srpskog Top Modela a kasnije i po pojavljivanju u mnogim spotovima poznatih pevača. Bila je plavuša i sa ne tako punim usnama kojima se danas “ponosi” i par kilograma više. Sada je mršavica koju mediji podsećaju s vremena na vreme da prezalogaji nešto.

foto Instagram

Najveći paradoks kod pevačica folk muzike je što kada uporedimo njihov izgled nekada sa današnjim one izgledaju sada mlađe i negovanije. Jami je bila zvezda sredinom devedesetih ali danas je prava atraktiva gde god da se pojavi. Na početku karijere je furala minival i kratku frizuru.

foto Instagram

Katarina Ina Gardijan se pojavljivala u nekoliko sezona muzičkih takmičenja, pa je tako i vremenom menjala svoj “fizički imidz.”

foto Instagram

Grandova Zvezda iz Bunibroda pored Leskovca Milica Pavlović ima odličnu moć transformacije. Jer sa šminkom je druga osoba, koja je baš atraktivna. Ovako izgleda kada je “casual.”

foto Instagram

I na kraju devojka koja je postala poznata u rijalitiju Zadruga kao devojka izvesnog Đeksona- Andrijana Radonjić je u Pinkovim Zvezdama bila plavuša koja je izgledala kao pevačica iz devedesetih koja je spremna da osvoji Poselo 202 na Malom Kalemegdanu.

Autor Vivstars.com FOTO Instagram

SVAKI POČETAK JE TEŽAK! POZNATI NEKAD I SAD 1.DEO “KADA VIDITE SLIKU JEDNE PEVAČICE NEĆE VAM BITI DOBRO!”

Share

You may also like...

1 Response

 1. Pače says:

  Ko je ova Katarina Ina?