POZNATE I POLU POZNATE SA RATNIČKIM BOJAMA NA LICU! MOŽDA BI MOGLE DA ZAIGRAJU I U “MALOJ NEVESTI”?

  • collage make up diy
  • rajovic
  • dapcevicka
  • koza
  • katastr2
Share

Naša javna scena “vedri i oblači” od raznih priučenih šminkera koji obožavaju da naškrabaju naše selebritije a neki se i sami šminkaju pa im od silnog kreča na licu nije potreban ni fotošop a ni plastičar. Samo ne daj bože da padne kiša a oni tada budu bez kišobrana pa im se pastelne boje razliju kao u maratonskoj seriji “Mala Nevesta” kada glavna glumica plače.

Nekadašnja voditeljka kvizova Sofija Rajović je na ovoj slici kao spremna za neki od kastinga Horror filmova B produkcije! Ako bi nas “laike” pitala mi bismo joj preporučili da se prijavi za nastavak filma “Pinceta” ili “Ispeglaj Kosu 2”. Ovaj detalj na njenom vratu je bio trend 1998.godine kada je Jelena Karleuša prešla iz Zam-a u Grand i nosila isti na ruci.

Ako ona livnica nadomak Beograda još uvek “po narudzbini pravi” Oskare popularnosti, pod hitno da Tijani uradi jedan za trud od skoro dvadeset godina furanje imidza pevačice P!nk. Ovo na vrhu se baš slaže uz vrh uva. Da nije predosadno bilo bi duhovito.

Zbog čega se tinejdzerke šminkaju kao da imaju preko trideset godina? Glasi jedno od pitanja ispod nekih video snimaka ove vlogerka. Uokviriti usne je isto što i nakon ispijanja kafe imati brkove.

Samo na našoj estradi u Srbiji se pevačice pre spavanja opaljuju selfijima sa kilogramom šminke i sjajem na grudima. Šta ova poza može da predstavlja? 1. Puši mi se cigareta ali me mrzi da idem do trafike? 2. Uganula sam usta od pevanja i koncerta u Areni? 3. Ušinula sam se?

Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...