Ponoćne PRIČE! “Magdalena, Čarobnjakova motivacija i Fatalna Dalmatina”

You may also like...

6 Responses

 1. Mirka says:

  Sto se Carobnjaka tice, mislim ja je on danas i zadnjih godina najjaci na cijelom Balkanu, dovoljno je samo pogledat njegove nastupe gdje ih ima , nisu to nikakve diskoteke niti klubovi , covjek puni hale cak i van granica Balkana. Za mene , to je moje licno misljenje nema jaceg od njega, a ko misli da pretjerujem, eno face profil, eno slikovnica i sve je jasno, muzika mu je umjetnost, covjek je doiSta Carobnjak.

 2. Kleopatra says:

  Sve li su se zene lijepile za Gotove Francuze ? fizicka spremnost, opasnost, smek sta li je. Nadala sam se da ces o njenim izborima prijatelja i partnera malo vise i socnije, nije da joj je hvalilo materijala.
  Inace, svojstvenost njenog horoskopskog znaka djevice “da ne ‘ebe zivu silu’ joj davala takvu slobodu da je ponekad i pretjerivala. Naravno, ta pretjeranost ne bi ni imala smisla da nije “starijeg”.
  Bigi ?

  • mck says:

   ‘hvalilo’ majko mila…

   • Kleopatra says:

    @mck hvala sto si mi ukazao na pravopisnu gresku?

    • KLEO says:

     Desi se u brzom kucanju mala greska, i to ne treba da zameramo jedni drugima. Bitna je poenta i sustina.

     • Maša says:

      Naravno, vazne su poenta i suština, a one po nekom redu idu ovako…
      Najvaznije je biti dobar covek pa sve ostalo, a u to ostalo spada i “bitno je biti pismen”. Nije strasno ni kad neko nije, ili je delimicno, jer uvek moze da se nauci i napreduje. Mislim da je vise nego znacajno da se na ovakvim “javnim” mestima i diskusijama ukaze na nesto sto je pogresno, a ovde se ne radi o gresci u kucanju nego o koriscenju glagola koji ne postoji u znacenju u kom se upotrebljava, i to bas cesto poslednjih godina…. Kaze se “Dragi, fališ mi” a ne “Dragi,i hvališ mi”…