“OnlyFans” ukida “posao” za tupave i tupavce. Sorry, idite do Plavog mosta!

“OnlyFans” ukida “posao” za tupave i tupavce. Sorry, idite do Plavog mosta!
Ilustracija, vector

Što ste se snimali i zarađivali na glupost i jeftinoću, sada vam ne gine picin park ili ordiniranje kod Plavog mosta. Only Fans ukida g.lotinju i eksplicitni sadržaj.

Jedan od najpoznatijih sajtova na kojem se promovišu različite stvari, ali su se najviše “primili” g.lotinja, s.sualni sadržaji, pa čak i više od toga, zabraniće sav eksplicitni pomenuti sadržaj! – piše Mondo

Prema izveštaju Bloomberg-a i iz same OnlyFans kompanije odluka ima veze sa pritiscima platnih kompanija partnera i banaka.

Da bismo osigurali dugoročnu održivost naše platforme i nastavili da ugošćujemo i omogućavamo inkluziju zajednice stvaralaca i obožavalaca, moramo da promenimo i unapredimo naše smernice za sadržaj“, stoji u zvaničnom saopštenju OnlyFans tima.

Ovo ne znači ništa drugo do otklona od se.ualnog, po.no i bilo kakvog eksplicitnog sadržaja za odrasle u bilo kom obliku i izdanju, bez obzira na lice ili grupu koja ih stvara.

Fotografije će moći da sadrže “slobodnije” telo i delove tela dok je to moguće uskladiti sa pravilima platforme, koji dozvoljavaju prikazivanje g.log ili delova tele u umetničke svrhe.

Ukratko, pravila su sad slična kao na Instagram mreži.