O čemu se ovde više radi? Još jedna slika Jelene Karleuše ali o ovom detalju niko ne piše?

 • jelena karleusa
  Instagram,Printscreen Blic
 • 11 jk
  Printscreen,Blic

You may also like...

8 Responses

 1. Vaskezova says:

  Donje usne su joj lepse od gornjih, heehheheh

 2. Solo digo says:

  Zaboravili ste u tekstu da navedete da je JK u saopstenju pojedinim medijima i “osobi” direktno priznala da njene orepiske sa onim i nage fotografije – nisu montaza.
  Ona njih tuzi zbog objavljivanja privatne prepiske i narusavanja privatnosti cime priznaje autenticnost istih. Takodje od O** zahteva da joj preda sve prepiske i fotografije koje mu je slala.
  Cemu onda sva njena galama da su fotke i prepiske lazne i poturene?

 3. D*PE KIM KARDASIJAN says:

  Otekla od mrznje i zavisti prema uspesnijim i boljim od sebe

 4. AMILICA says:

  Znaci po grudima se primjeti da nije JK x

 5. Redhair says:

  Sklonili ste oci a to najvise fotosopira. Pravi oci kao macka na slikama a jasno se vidi na original slici da jok uglovi ociju padaju na dole. Kao i preduboke nazolabijalne. Nepostojeca vilicna struktura. Celo skroz drugacije, usna oklembesena od silikona.
  Eh Skandy.

 6. Effy says:

  Jel ova žena sa slike desno ista ona što se podsmevala niskim i punijim ljudima? Ako mene pitate ružna je kao sam đavo i ne znam kome ona može biti privlačna onako podgojena i glomazna i šta sve ne? Stigla je karma za sve što je prethodnih godina govorila i radila ljudima a sa karijerom se oprostila još na propalom Ušću 1. Loš karakter joj je doneo i loš usud. I znam mnogo običnih žena koje imaju, u smislu materijalnog, mnogo manje od nje i ne mogu sebi mnogo toga da priušte pa su lepe kao anđeli i sa prospavanom noći i bez nje. Ova je ružna zato što joj je i narav takva.

 7. ZvezdanaStarletic says:

  Ako nesto mozemo priznati JK, to je da posvecuje ogromnu paznju tome kako izgleda na forografijama.
  Tako da da.
  Ovo nisu fotografije. Moze da bude neki sc.shot.
  Isto mislim i za one najeksplucitnije fotke.
  Vidi se ogromna razlika izmedju onih toples koje je ocigledno ona napravila (ne ulazim u to da li ih je i kome slala) i one sa zutim noktima i bez mladeza.