“Nevolje na Dedinju”: Navodno su se posvađali Jelena Karleuša i Duško Tošić

 • 69373033_542876059852484_52940498795940868_n
  Instagram, Screenshor karleusastar

You may also like...

12 Responses

 1. Tresnjica says:

  Šta bi nasledila od njega da se npr razvedu? Cija je “vila” na Dedinju? njena ili njegova?

  • ZvezdanaStarletic says:

   Kakva zamena teza. Svakako bi .. imala alimentaciju, a ona bi u nekom pristojnom procentu delila imovinu stecenu u braku. Ako je njihov brak toliko loš, on joj verovatno ne finansira hirove, raspitajte se, lakse je izbegavati finansiranje porodice ukoliko ste u braku nego ako se razvedete. Cak mislim da bi njoj bilo finanasijski mnogo bolje da se razvede. Ali te detalje mi ne znamo. Ona se ocigledno godinama trudila da odrzi njegov ugled, demantujuci… Što zbog svoje sujete, što zbog toga da očuva porodicu. A onda je e..dirala njena afera. A on ćutao kao. Jedna jedina izjava u njenu odbranu nije izasla. Jedino je branio sebe, te nisam nikom lomio telefon, te nisam nikom pretio. Ali i na to je ona sama pristala, samo da ostane u braku. Njena odluka.

 2. Sneki Bg says:

  Ljudi su iz raznih pobuda u braku. Zbog navike, materijalne sigurnosti. Ja sam sa bivsim u odlicnim odnosima. Ljubav kad je prestala seli smo, pruzili jedno drugom ruku i razveli se. Deca su i kod njega i kod mene. On je divan otac. Kada ne ide nesto ne sili.

 3. Dalmazia says:

  Prestrašno! Najviše mi je žao djece, znam kroz kakav stres prolaze. Nikakve pare ni šta će selo reći, nisu bitnije od mira vas i vaše djece. Zato bolje i dobar razvod, nego loš brak!

  • Dalia says:

   Baš tako 👏

  • Roxy says:

   Apsolutno se slazem. Uvek je bolje dobar razvod nego los brak, za sve, supruznike, decu, familije. Verujem da je njihov brak odavno na tankom ledu i da su sporazumno izigravali srecu red kamerama a vodili odvojene zivote iza. Ali nakon onih fotografija i one skandalcine nije mi jasno kako su i zasto ostali u braku. Ako sada ostanu zajedno sve ce samo da eskalira…Oboje pod hitno trebaju da odrastu i da se pocnu odgovorno ponasati. Ako ne zbog sebe onda zbog girls.

 4. Mirza Trnasica says:

  Neko je bacao sihir kod Hođe da ide da joj skine to

 5. Pače transica says:

  Nisi Sama sestro. Mi tu

 6. Sreda Adams says:

  Citam na … kako je u.ario otvorenom šakom pred rodbinom. Od kad ona slavi Božić?

  • ZvezdanaStarletic says:

   Ja sam ateista. Naravno da slavim slavu i Božić i Uskrs. To je tradicija. Lepa i naša. Kakve veze ima slavljenje verskih praznika sa “maltret.anjem?”

 7. Lea says:

  Pitam se godinama, zbog cega su njih dvoje i dalje u braku nakon svih skandala? Zasto? Brate mili, svako na svoju stranu i mirna Bačka. Ostanu u korektnim odnosima.