NEDELJNA LISTA NAJBOLJE OBUČENIH JAVNIH LIČNOSTI! (GALERIJA)

 • collage modne
 • modna1
 • modna4
 • modna5
 • modna3
 • modna6
 • modna2
Share

Iz ugla “običnog posmatrača!”

Na Balkanu a preciznije u Srbiji važi nepisano pravilo, da što je žena u najboljim godinama lepša, to je znak da je u ranoj mladosti o sebi vodila računa. Da ne zvučimo stereotipno poput mnogih nazovi kreatora,dizajnera…Ana Kokić na ovoj slici odaje utisak elegantne mlade mame koja ima stila, i tačno zna kako da uskladi garderobu. Sandalice iz “osamdesetih” se ponovo nose, a sličan komplet na Ani možemo videti i na modelima iz Versace kampanje za 2018.godinu.

Da je bilo koja druga javna ličnost obukla ovaj dijapazon šarenila bilo bi totalno kič, a na Sofiji Milošević je odlična kombinacija. Možda je greška što nema cipele u tonu sa jaknom ili sa pop art sličicama kakve nose Kendal i Kajli Dzener ali, ako je Adem Ljajić zadovoljan i nama se dopadaju ove vitke nogice.

Jedno od najboljih izdanja Marine Visković. Ova popularna pevačka zvezda nikada nije pravila modne greške tokom karijere, a ovaj “Njujorker” stajling sa torbicom oko struka praktikuju i mnoge svetske zvezde. U najnovijem editorijalu za Vogue Italia modeli nose karirane suknje poput ove na Viskovićevoj. Maki,prava si Alisa u Zemlji Čuda!

Sanja Marinković je odlučila da bude sve više ženstvenija, i crno pa se ne vidi je u njenom slučaju sve se vidi i dobro ti stoji. Dužina kose savršena kao i sandalice fazon “osamdesete” za koje smo napomenuli da su opet trendy.

Ovo je dama sa petljom. Ili, ona je Mira Bobić Mojsilović i njoj se sve može, štaviše i cigareta u ruci. Oličenje ženstvenosti i vanvremenske senzualnosti. Kada je oduševila “pratioce” na Instagramu slikom iz gradskog prevoza, ova modna kombinacija na njoj je za sve prilike i za dame u najlepšim godinama. A Mirjana kao da je tek na pragu tridesetih.

Bonus FOTKA najbolje obučenih u protekloj sedmici su i naše lepotice koje su osvetlale obraz Srbiji svojim vokalima a realno i stylingom na ESC-u. Nevena,Iva i Danica iz “Balkanike-Nova Deca”. U moru svega i svačega one su blistale i na sceni i van nje.

Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...

2 Responses

 1. Danna International says:

  Bobicka,Marina i Sanja najbolje obucene.

 2. KLEO says:

  Sanja i ova Sofija nisu za listu. ostale ok