NAJUPEČATLJIVIJE AFERE JAVNE SCENE! MUŠKARCI KOJE POVEZUJE OVA STVAR…

  • collage trio
  • maxresdefault3
Share

Koliko je samo anonimlnih žrtava fizičkog i psihičkog nasilja ako je ovoliko “batina” na javnoj sceni!? Žrtva nema pol i to može biti i muškarac i žena koji podjednako trpe nasilje bilo ono fizičko ili psihičko, ali da se podsetimo većine skandala koji su godinama punili stranice nedeljnika i portala.

Pre nekoliko godina Mia Borisavljević napadnuta je od strane bivšeg dečka koji je kako navodi portal Espreso već poznat po nasilničkom ponašanju prema pevačici, budući da joj je jednom prilikom slomio nos. On je Miu jednom prilikom sačekao ispred zgrade, upao joj u automobil dok se parkirala i udario je svom snagom u glavu.

🐝 nisam pogodila ni jednog🙈🙈🙈

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Koliko je problem nasilja nad ženama prisutan kod nas svedoči i to što je nekada ultra popularni muzičar Gagi Đogani otvoreno u javnosti pričao da je tukao svoju suprugu, pevačicu Anabelu .Anabela je uglavnom odbijala da priča u medijima o ovoj temi, ali je jednom prilikom istakla da se stidi postupaka svog supruga, a i njihova ćerka Luna je tokom boravka u “Zadruzi” pričala o strašnim ispadima svog oca.

Ćerka proslavljenog folk pevača Džeja, Ana Ramadanovski takođe je pretučena od strane svog supruga Adila Maksutovića.

– Uhvatio me je za kosu, udario me je i šutnuo. Pala sam na pod – rekla je pre pet godina Ana i objasnila da je do sukoba s Adilom došlo zbog sitnica.

🕺🕺🕺🤳 #adilmaksutovic

A post shared by Adil (@adilmaksutovic) on

Dve godine kasnije, odjeknula je i vest Vlada Stanojević da je poznati voditelj tukao svoju suprugu, Anu Mariju Žujović.

Ana je tada na Fejsbuku objavila fotografiju sa porukom da je pretučena i napomenom da nije u pitanju kampanja protiv nasilja nad ženama. Voditelj je u prvi mah negirao optužbe, da bi se posle pojavila glasine da je u pitanju ljubomora, neverstvo itd.

Na kraju, tragična smrt popularne pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode najteže je pogodila Srbiju, a u centru svega bila je velika ljubav, strast, ali i nasilje i ljubomora.

Burna ljubavna veza punila je naslovne strane tabloida, sa čestim svađama koje su umele da se završe i pesnicama, ali posle kojih je uvek sledilo pomirenje.

Međutim, jednog dana se sve završilo strašnije nego što je iko mogao da zamisli. Filip je ubio Kseniju, a onda i sebe.

Vivstars.com, izvor Espreso.rs FOTO Instagram,screenshot

Share

You may also like...