MOJIH TOP 5! Za V!VSTARS NAJUTICAJNIJI “INSTAGRAMER” SEN TROPE -“KULIĆI SU BALKANSKI KARDAŠIJANI”!

Share

I u godišnjoj listi Najuticajnijih u show biz-u i njegovo ime smo “označili” kao jednog od najpraćenijih ljudi na Instragramu, ali za razliku od mnogih,Radomir  Lale Kostić je i jedan od naših najboljih radio voditelja. U MOJIH TOP 5, odgovorio nam je na sve što nas je “mučilo” oko medijskih natpisa ovih dana, ali na njegov način…Kako samo to on ume!

KO TE INSPIRIŠE OVIH DANA?

– Elicea. 10 miligrama. Divan antidepresiv, preporučujem a nije me platila farmako-mafija (smeh).

KO TE BESKRAJNO NERVIRA OVIH DANA?

– Ne samo ovih dana već me konstantno iritiraju osobe koje u sebi sadrže notu ničim izazvane “prebitnoće”, samoumišljene kvazi zvezde, kvazi bogataši, dojučerašnji korisnici novčane socijalne pomoći i njihovi novobogataški statusni simboli, kvazi pevači/ce. Jedna starleta (čitaj: kurva) mi zamerila što se u foto montaži na mom profilu našla u ulozi promoterke moralnog posrnuća društva. Citiraću Evu Ras: “Došlo vreme kad debeloj ne možeš da kažeš da je debela. Kao da si ti kriv što je ona debela”.

KOJA TE MEDIJSKA KUĆA NAJVIŠE INSPIRIŠE OVIH DANA?

-Od domaćih standardno N1 i jutarnji program RTS ali i definitivno Prva TV na kojoj, prema informacijama koje posedujem, ovih dana kreće jutarnji program studiozno pripreman mesecima unazad. Ako ništa drugo, uvek su imali koliko-toliko raznovrsnu programsku koncepciju, moderan vizuelni identitet, programsku shemu bez odstupanja i ono najvažnije ljude koji su suvi profesionalci, dugogodišnji medijski radnici, novinari i TV lica kojima se veruje. Pohvale uvek i Hepiju. Ipak, TV najviše gledam pred spavanje a to su filmski kanali Fox, HBO i CineStar Premiere. Preporučujem ih vašim čitaocima.

POSTOJI LI TV  STANICA NA KOJOJ NIKADA NE BI RADIO?

-Kad nešto ne volim onda to ignorišem u svakom obliku, bio to čin nememorisanja programa na TV ili FM aparatu ili pomenom uopšte. Udaram “ignore” i u odgovoru.

DA LI ĆE MILJANA KULIĆ BITI NOVA “SRPSKA MAJKA” MEDIJA U SRBIJI?

-Ne želim niti imam pravo da zalazim u istorijat bilo čijih navodnih me***lnih bolesti, ali Miljana se izborila za svoj medisjki prostor. Njena lucidnost i beskrajna iskrenost uvek prolaze u klipovima na mom instagram profilu. Čujem, ulazi u drugi rijaliti gde će navodno da se porodi. Kakva “Srpska majka medija”?! Kulići su balkanski Kardašijani.

copyright Vivstars.com portal FOTO Instagram

izvršni urednik A.Arsenijević

Share

You may also like...