Modni Žiri! Ceca kao Anđelina, Dragana kao promoterka Versace-a i Nikolina kao Severina

 • Ceca Dragana i Nikolina Vivstars
  Instagram, Screenshot
 • dragana mirkovic
  Instagram

You may also like...

2 Responses

 1. Smilja says:

  Aaaaajoooj Dragana sestro slatka, pa šta je ovo?? Pa Kasandra je bila stilizovanija u seriji nego ti. Ala. Ne znam ni šta komentarisati. Zašto? Zaaaštooo? I ove grilonke… Ajme meni. Ceca, šta znam, sad mi je sa ovim šljokičavim haljinama ista kao sve sa scene, copy/paste, jeste sigurica, nije da joj ne stoji, ali eto ništa spešl. Meni je ina recimo bila top kad je bila aktuelna čini mi se pjesma “Lepi grome moj”, sjećam se koncerta u onom bijelom kompletu sa pantalonama, e tu mi je super, zna ona da iznese neobične krojeve, a opet dovoljno jednostavne da joj istaknu ljepotu u prvi plan. Pišekica je meni uvijek sehi sa ukusom, tako da mi se dopada njen stil, mislim da jednostavno ima ukusa i da je neopterećena, da ne “osmišlja” danima kombinacije. Ljubac!

  14
  3
 2. ZvezdanaStarletic says:

  Uf bre, Dragana, ko te prevari da obuces ovo? Da je ovo obukla JK (ona ne bi sigurno izabrala ove cipele, ni ove carape, a i ovaj sorts ispod, sta li je, treba da bude kraci, nokti ne u ovo boji), pa i nekako. Uz nju i ide, ali uz Gagu-nikako!
  Ceca je, cini mi se, nabacila neki kg, konstatujem samo… Ali ove haljine su za nju pun pogodak. Ovo je skoro sigurica, ali je i sexi. Ne vidim obucu, ali zelim sa verujem da je izabrala sandale. Njena obuca je inace fenomenalna, ponekad, retko omane u kombinovanju. Ceki je kraljica ravnih linija, vec sam napisala jednom. Njena raskosna pojava je “nezahvalna” za slepo pracenje mode, jer lako moze da ode u kic. Super je ovde.
  Sto se tice Nikoline, ona je mrsavica, pa moze da prodje, ali meni se ne svidja bas ovoliko asimetricno. Takodje, iako u principu nisam protivnik plasticnih sandala, uz ovaj haljetak bi isle crne sandale sa jednim kaisicem koji drzi prste i drugim koji drzi petu (imala je Ceca tako nesto pre par sedmica u ovoj rubrici).

  16
  2