Mnoge su pokušale da budu kao one! A neke su se i ODLIČNO UDALE! Modelsice su pre DVADESET GODINA imale najbolje spotove! (VIDEO)

  • collage modelsice
    promo,Screenshot
Share

Jesu bile otvaračice usta, ali gledajući i slušajući pojedine današnje izvođače, Modelsice su bile melem i za uši a i složiće se mmnogi muškarci i primamljive za oči. Grupa Models je osnovana krajem 1996.godine i prvi singl i spot pod nazivom “1,2 svako zna…” je urađen sa tada popularnim dvojcem Nebom i Nigorom iz Montenigersa.

Sindi,Mimi,Aleksandra,Ivana i kasnije Nevena i Nađa su činile ovaj popularni sastav koji je bio odgovor na svetski poznate Spice Girls koje su u prvi plan istakle Viktoriju Bekam. Da li je Aleksandra Meljničenko naša Bekamovka po načinu života a i debljini novčanika?

Ono zbog čega smo i napravili ovaj tekst o Modelsicama iz devedesetih je i što ako gledamo njihove spotove od pre dvadeset i više godina su odlično upakovane modne priče, i visokobudzetna ostvarenja. Današnji spotovi koji se na jutjubu izbacuju na svakih sedam dana nisu ni približno kvalitetni kakve su imale ove prezgodne “otvaračice usta.”

Ivana Berendika i Aleksandra Nikolić su se odlično udale, dok su Nevena i Ivana “Sindi” Stamenković i dalje medijski aktuelne ali kroz tekstove o gubitku starateljstva, ili lošoj finansijskoj situaciji. Nego, gledajmo malo život kroz ružičaste naočare i zapevajmo onaj čuveni hit od Modelsica “Samo malo dodaj gas, hajde malo vozi nas…Halo SE*Y TAXY!”

Vivstars.com FOTO promo,Screenshot

Share

You may also like...