Marina Tucaković je napisala regionalni HIT za sva vremena!

Iza Marine Tucaković su mnogi hitovi za sva vremena ali i jedan težak period… Ovako je u Intervjuu za  nedeljnik Svet ispričala ko je od poznatih bio uz nju dok se lečila…

https://www.instagram.com/p/BoeaN_DAbFZ/?taken-by=marina.tucakovic

– Sada nemam terapiju, samo idem na kontrole i pijem svaki dan jedan lek. Trebalo bi i da ponovim tu imuno vakcinu u novembru, to je vakcina koja se daje u Nemačkoj. na put nikako neću moći sama, pa će sa mnom ići suprug Futa ili sin Laća. Ma svaka njima čast što su izdržali sa mnom i što su stalno uz mene. Svima nam je bilo mnogo teško. Pored porodice, tu su i prijatelji, a i estrada. Konstantno su bili uz mene Ceca, Severina, Jeca, Joksimović, Tonči, Čola, Samardžić, kuma Marijana, Boki 13…Mnogi zaista. Mnogo sam im svima zahvalna. Ja sam čovek koji voli sve i verujem da mi je zato sva ta ljubav uzvraćena. Ja moram da vam priznam da se, iako mi je sada mnogo bolje i dalje krećem pomoću kolica i da uzimam kiseonik kad god se umorim. Moram zbog pluća. Kiseonik uzimaju i zdravi ljudi, doktor mi je rekao da ga uzmem kad god mi zatreba i da mi to neće škoditi – kaže Marina, koja se vratila poslu i opet piše pesme za najveće zvezde. 

Iako mlađe generacije misle da je Marina Tucaković pisala samo za narodnjake, ona je tvorac jedne od najlepših ljubavnih balada u regionu “Što To Bješe Ljubav” u izvođenju Olivera Dragojevića.