LUNINI FANOVI GA RASKRINKALI!? Da li je ovo SAVRŠENO osmišljeni SCENARIO? (VIDEO)

You may also like...

10 Responses

 1. Amila says:

  Naravno da je bez emocija tako hladno za inat govori o tome, nego mu krivo sto ne Luna o nekome drugom pricala sa zerom i Jelenom a ne o njemu…i sto je poentirala sa Gibom i sto je rekla da zna mu pjesmu a on Ce demantirati sigurno….covjek pogubljen …polako

  20
  9
 2. Mima says:

  Hvala za istinu, a gospodinu zelim da svaku noc sanja Lunu a svaki dan moli Boga za oprost i mir u dusi.

  22
  11
 3. Nataša says:

  Svaka čast. A jednom sam več I negde pisala…DA MU BOG OPROSTI,JER OVAJ ČOVEK NE ZNA ŠTA PRIČA….

  30
  10
 4. Nina says:

  Hahahaha…hohohoho,Lina Bila sa Gastozom,Radanovic kao I svaki svale. lagao,mante se ljudi corava posla,vidite I da se Luna pogubila u lazima

  20
  29
 5. Sandra says:

  Konacno da izadje istina u javnosti a ne samo u okviru nasih grupa! Nisu samo Lunini fanovi uvidjeli o cemu se radi nego se nadam vecina gradjana koja ima razum, naravno ne mladi (..-17god) koja znaju da pisu i pljuju Lunu da bi dobili lajk-sve to naravno iza laznih profila. Takvim osoba je tesko objasniti da se radi o manipulaciji. I da ko podrzava instituciju braka i misli da je rijec o nekoj “ljubavi” izmedju ove dvije osobe zelim im da ih neko tako voli. Zivjeli Vivstars!

  39
  14
 6. Milica Končar says:

  LUNU MU NIKADA NEĆEMO OPROSTI

  46
  14
 7. Sendi says:

  On vise ni sam sebi ne veruje. Ludo je bio zaljubljen u Lunu, to je ceo svet video, a onda su mu je gadili, gadili i ogadili. Bivsa zena i produkcija u tandemu, svako iz svojih razloga, malo ego, malo kes. Ili bar on sebe u to ubedjuje. Jos malo para i slave kad se doda na to, dobijemo ovu osobu koja je robot i prica gluposti i laze, pre svega sebe, pa onda sve ostale. Steta, Luna ce iz ovoga izaci jaca i bolja nego ikada, a on je propustio zivotnu sansu za srecu. A to mu nikakav novac i slava ne mogu nadoknaditi.

  58
  15
 8. Milica Milica says:

  LUNINI FANOVI SU TO MORALI DA URADE JER SU SITI LINČOVANJA MLADE DEVOJKE ZBOG DOGOVORA MC GREGOR PARA KOJI JE UZDIGNUT MEĐU LAŽNE ZVEZDE I ZARAĐUJU NA TOJ PREVARI, DOK SE LUNINA PORODICA BORI SA VETRENJAČAMA ZA ISTINU.

  54
  15
 9. Sanya3739 says:

  Svaka Vam čast,dragi Vivstars,na istini i objektivnosti,na tome što podržavate ovu masu fanova željnih istine i što u stopu pratite šta se radi,priča i piše… Hvala i živi bili!!!

  50
  12
 10. Maja says:

  Bravo napokon neko realno da uvidi stvari!

  48
  12